Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:48, 30 kwi 2016

elzbieta_g napisał(a)

świetnie te fotki i nie tylko te a Igunia ...przekochana

Dzięki Eluś
Katkak 21:50, 30 kwi 2016

Ewa777 napisał(a)
Fajne mini sadzawka A roślinki jakby tu zawsze rosły
Kasiu, wrzuciłam drzewka

Ewcia drzewka masz mega . Sadzawka maleńka przy powierzchni rabaty, ale dokupię jeszcze takich donic i zrobię takie przytulone do siebie sadzawki . Musi być tanio i przede wszystkim bezpiecznie. Jak Iga urośnie zrobimy oczko z prawdziwego zdarzenia .
Katkak 22:03, 30 kwi 2016

Azalka od Kasi szaleje . Po lewej widać rozmnożone z patyków hortki Vanila Fraise posadzone na przemian z miskantem Mornong Light. Za efekt trzeba będzie poczekać, ale satysfakcja z posiadania własnoręcznie wyhodowanej roślinki bezcenna .

kasiek 22:21, 30 kwi 2016

Katkak napisał(a)
Azalka od Kasi szaleje . Po lewej widać rozmnożone z patyków hortki Vanila Fraise posadzone na przemian z miskantem Mornong Light. Za efekt trzeba będzie poczekać, ale satysfakcja z posiadania własnoręcznie wyhodowanej roślinki bezcenna .

Ale nasycenie kolorów - niemozliwe by miała taki oczo... kolor! Pieknie Ci foci aparat jakie kolory!
kasiek 22:23, 30 kwi 2016

Katkak napisał(a)
Alfred zaczyna kwitnąć

ponieważ pamięć mam dobrą, ale krótką to zrobiłam takie napisy na kamieniach, żeby pamiętać co mam. Tyle tylko, że się pomyliłam i zamiast Alfreda mam teraz Alberta

Nie no - leje ze smiechu
kasiek 22:31, 30 kwi 2016

Katkak napisał(a)
Szału nie ma, d...y nie urywa, ale mam mikro oczko wodne. Jak chociaż jedna żaba do niego przylezie to będę przeszczęśliwa . Tak dla zabawy zrobiłam i już mam pomysł na jeszcze trochę inne, bardziej proporcjonalne do tej wielkiej rabaty, ale równie bezpieczne

O rany to się Iga musi cieszyć! Super by tu ciurkadełko wyszło a przy okazji buchciło by taflę wody Masz tojeść rozesłaną? Ona nawet do wody włazi, u mnie fajnie brzegi kryje. A masz - złota - obsadź ją dookoła, zobaczysz jak fajnie wlezie do ,,wiadra" i będzie naturalnie Do tego do srodka proponuje irysa wodnego lub kaczenca
kasiek 22:45, 30 kwi 2016

Katkak napisał(a)

Małe, małe Gosia, wiem. Dokupię takich donic i powstaną takie mikro oczka przytulone do siebie. Myślę, że takie coś będzie w miarę bezpieczne, a jednak ciut więcej powierzchni zajmie. Będzie bardziej proporcjonalnie. Kładę nacisk na bezpieczeństwo. Ładnie będzie za kilka lat .

Zrób dookoła plażę żwirową - zobaczysz jak sie zmieni!
Katkak 22:55, 30 kwi 2016

kasiek napisał(a)

Też o tym pomyślałam, optycznie powiększy . dodam jeszcze ze 2blub 3 takie pojemniki. Zobzczymy jak tovwyjdzie. Może jakaś żabka przylezie .
Katkak 22:56, 30 kwi 2016

kasiek napisał(a)

Też o tym pomyślałam, optycznie powiększy . dodam jeszcze ze 2blub 3 takie pojemniki. Zobzczymy jak tovwyjdzie. Może jakaś żabka przylezie .
Katkak 22:56, 30 kwi 2016

kasiek napisał(a)

Ale nasycenie kolorów - niemozliwe by miała taki oczo... kolor! Pieknie Ci foci aparat jakie kolory!

Znalazłam taka funkcję w aparacie co tak fajnie podbija kolory.