Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Anda 12:14, 01 maj 2016

Pięknie u Ciebie, zresztą jak zwykle A jak zamierzasz dalej postępować ze sadzawką? Bo ślicznie wygląda i chciałabym skopiować Jak zamierzasz ją utrzymać w czystości?

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Urszulla 14:01, 01 maj 2016

Mikro oczko, może wymyślisz jednak większe
blyxa 19:19, 01 maj 2016

Katkak napisał(a)
Takich mini oczek zrobię kilka obok siebie .

To w sumie bardzo fajny pomysł. A przewidujesz jakąś filtrację, czy po prostu roślinka wodna?

A azalia bez udziwnień też piękna.
sylwia_slomc... 22:41, 01 maj 2016

Kasiu dziękuję serdecznie za przemiłe towarzystwo, lepiej tego dnia nie dałoby się spędzić niż z Wami...no i dziękuję za masę prezentów ogrodowych tfu tfu tfu "nie dziękuję wcale a wcale" niech rosną, zapomniałam Ci pokazać jak fajnie po zimie zbierają się juki od Ciebie Znowu skleroza....a i melduję, że chyba Twoja miska po przepysznej sałatce została u nas....nie masz wyjścia musisz nas znowu odwiedzić
Katkak 23:19, 01 maj 2016

Anda napisał(a)
Pięknie u Ciebie, zresztą jak zwykle A jak zamierzasz dalej postępować ze sadzawką? Bo ślicznie wygląda i chciałabym skopiować Jak zamierzasz ją utrzymać w czystości?

Ewciu nie wiem jeszcze, bo nie znam się na tym wcale. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Na pewno jakieś wodne roślinki tam dam.
Katkak 23:20, 01 maj 2016

Urszulla napisał(a)
Mikro oczko, może wymyślisz jednak większe

Uleńko plan mam takiżeby wkopać obok siebie kilka tych donic i powstaną takie grobelki obwiedzione żwirkiem i roślinami .
Katkak 23:20, 01 maj 2016

blyxa napisał(a)

To w sumie bardzo fajny pomysł. A przewidujesz jakąś filtrację, czy po prostu roślinka wodna?

A azalia bez udziwnień też piękna.

Dzięki. Chyba tylko roślinki. Zobaczymy jak to będzie egzamin zdawać.
Katkak 23:22, 01 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu dziękuję serdecznie za przemiłe towarzystwo, lepiej tego dnia nie dałoby się spędzić niż z Wami...no i dziękuję za masę prezentów ogrodowych tfu tfu tfu "nie dziękuję wcale a wcale" niech rosną, zapomniałam Ci pokazać jak fajnie po zimie zbierają się juki od Ciebie Znowu skleroza....a i melduję, że chyba Twoja miska po przepysznej sałatce została u nas....nie masz wyjścia musisz nas znowu odwiedzić

Sylwuś za roślinki to ja dziękuję i za przemiły, niezapomniany dzień. Jak wracaliśmy do domu to mówiłam do Ema, że widziałam Cię 4 raz w życiu, a mam wrażenie jakbyśmy się znały od zawsze .
sylwia_slomc... 23:50, 01 maj 2016

Katkak napisał(a)

Ewciu nie wiem jeszcze, bo nie znam się na tym wcale. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Na pewno jakieś wodne roślinki tam dam.

Kasia podpowiem co ja robię z moją sadzawką bo tez malutka, pływa jedna max dwie welonki , kilka roślin będzie wsadzone i raz w tygodniu ciut wody do podlania roślinek zabrać , ą świeżej dolać tyle robię i wodę miałam czyściutką, a listki i listeczki wyławiam z powierzchni zwykłym sitkiem do mąki Ot cała filozofia
sylwia_slomc... 23:52, 01 maj 2016

Katkak napisał(a)

Sylwuś za roślinki to ja dziękuję i za przemiły, niezapomniany dzień. Jak wracaliśmy do domu to mówiłam do Ema, że widziałam Cię 4 raz w życiu, a mam wrażenie jakbyśmy się znały od zawsze .

No popatrz , a ja mojemu mówiłam to samo