To nam było bardzo miło Takich gości móc ugościć

, a skoro ogród jakby mniejszy to ciekawe co byś dzisiaj powiedziała jak trzmieliny od Gosi podzieliłam na sztuki i posadziłam około setki samych trzmielin w trocinówkach, takie runo będę miała

Hortki od Ciebie i Kasi poszły na rabacie dookoła pergoli z ławeczką i machonie też w większości

ale będzie cudnie jak bujną

A rabaty się wypełniły.
Od dawna nie byłam tak szczęśliwa jak przez te dwa dni i do sadzenia też mi się pogoda zrobiła

, choć rano padało

Jeszcze mi zostały trawki i rojniki

A buki sadzone jesienią u góry wreszcie dzisiaj dały znak , że żyją wiesz jak się cieszę

Z drzew sadzonych jesienią wypadły tylko ze trzy jodły i dwie sosny reszta się przyjęła

Na miejsce tych co wypadły nasadziłam dzisiaj lilaków , które wczoraj dostałam i moje wyhodowane moszenki i lilaki ottawskie, ciekawe czy wyżyją. Krzysiowi wjedź na ambicje to zaraz Ci pompkę w oczku zamontuje

A ty już wszystko posadziłaś??? czy jeszcze czekają?
Aaaaaaa zapomniałam Ci napisać , że już eMusiowi rzuciłam Twój pomysł na słupek i się skłania , a pomyślałam sobie, że jeszcze można by przy ścieżkach dać takie niziutkie do połowy uda max lub do kolana też byłoby ciekawie jak myślisz?