Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:41, 02 maj 2016

Ewa777 napisał(a)
Super spotkanko Fajnie Was widzieć chociaż na zdjęciach

Ewciu trzeba by to Pomorskie bliżej Małopolski i Podkarpacia przesunąć .
Katkak 22:42, 02 maj 2016

Super Sylwuś, dzięki .
Katkak 22:58, 02 maj 2016

Wreszcie wkleję trochę zdjęć u siebie z cudownego dnia w Szmaragdowej . Sylwuś jeszcze raz wielkie dzięki, że mogliśmy dzielić z Wami te chwile i zachwycać się pięknym i wieeeeelkim (choć teraz jakby mniejszym ) ogrodem
Katkak 22:58, 02 maj 2016

Reszta jutro bo zaraz zasnę na klawiaturze .
sylwia_slomc... 00:48, 03 maj 2016

To nam było bardzo miło Takich gości móc ugościć, a skoro ogród jakby mniejszy to ciekawe co byś dzisiaj powiedziała jak trzmieliny od Gosi podzieliłam na sztuki i posadziłam około setki samych trzmielin w trocinówkach, takie runo będę miała
Hortki od Ciebie i Kasi poszły na rabacie dookoła pergoli z ławeczką i machonie też w większości ale będzie cudnie jak bujną A rabaty się wypełniły.
Od dawna nie byłam tak szczęśliwa jak przez te dwa dni i do sadzenia też mi się pogoda zrobiła , choć rano padało
Jeszcze mi zostały trawki i rojniki A buki sadzone jesienią u góry wreszcie dzisiaj dały znak , że żyją wiesz jak się cieszę
Z drzew sadzonych jesienią wypadły tylko ze trzy jodły i dwie sosny reszta się przyjęła
Na miejsce tych co wypadły nasadziłam dzisiaj lilaków , które wczoraj dostałam i moje wyhodowane moszenki i lilaki ottawskie, ciekawe czy wyżyją. Krzysiowi wjedź na ambicje to zaraz Ci pompkę w oczku zamontuje
A ty już wszystko posadziłaś??? czy jeszcze czekają?
Aaaaaaa zapomniałam Ci napisać , że już eMusiowi rzuciłam Twój pomysł na słupek i się skłania , a pomyślałam sobie, że jeszcze można by przy ścieżkach dać takie niziutkie do połowy uda max lub do kolana też byłoby ciekawie jak myślisz?
Anusia 08:24, 03 maj 2016

Super fotorelacja, wszystkie osoby prawie znam z swoich ogrodów oprócz Ewy- blądyneczki.
Katkak 09:31, 03 maj 2016

Slwuś ja roślinki prawie o zmroku sadziłam, ale zdażyłam . Ale będziebajka jak te łubiny i naparstnice bujna. Zeby mi tylko nie zniknęly. Mahonie Ci jeszcze z odkładów ukorzenim i Limelihghty, ale jeszcze za wcześnie na wykopywanie,korzonkow jeszcze nie ma. Drogowskazy będa fajne moim zdaniem . No zobaczymy ile dziś z tego mojego ciurkadełka będzie. Póki co aKrzyś od śwituna rybach, a ja próbuję dom odgruzować. Ja składam, a Iga wszystkie gary zszafki wyjnuje i rozkłada pocałym domu. I tak 15 razy dziennie . Buziaki Sylwuś, już się stęskniłam .
Katkak 09:32, 03 maj 2016

Anusia napisał(a)
Super fotorelacja, wszystkie osoby prawie znam z swoich ogrodów oprócz Ewy- blądyneczki.

Nasza mała blondyneczka to Aga . Aniu zarazwrzucę więcej zdjęć,bo rano tak nie muli.
Katkak 10:21, 03 maj 2016

Najbardziej kultowe grzybki na Ogrodowisku
Okienko mnie zachwyciło . Nie tylko ono oczywiście . Ogród robi wrażenie wprost proporcjonalne do wielkości .
I najpiękniejsza kapliczka . Nie można było znaleźć jej lepszego miejsca

sylwia_slomc... 10:24, 03 maj 2016

Ja już też tęsknię