Niby jest już dużo roślin, alemam jeszcze trochę miejsc, które świecą pustkami więc sadzę . Bodziszka widziałam na targu po raz pierwszy. Może uda się go jeszcze kupić .
O wilczomlecz to mnie sąsiadka pytała. Ponoć odstrasza świetnie krety. Sprawdzone przez jej mamę. W tym roku nie ma wilczomleczu i poszukuje namiętnie bo kret wraca.
A u Ciebie taaakie piękny okaz się uchował
Na foci z obczjaniem Iguni jakieś nowe elementy dekoracyjne wypatrzyłam ?
HEhe, zgadnij gdzie właśnie byłam . No, niby mały, ale byk . Znajomi wpadli tak w przelocie do mnie w sobotę (dwie koleżanki pierwszy raz) i stwierdzili, że całkiem dużo mam tego ogrodu, więc nie jest tak źle . Sądziły, że ogrodu jest od bramy (przyjechali od strony ogrodu, nie domu) do perukowca, a tu za perukowcem jeszcze spory kawałeczek . Nowy stary element dekoracyjny. Kupiłam go w zeszłym roku chyba.
Nie ja nie chcę. Nawet bym Ci nie pozwoliła takiego okazu ruszać. Poszukamy czegoś na miejscu. Ja go sadzić nie będę bo mi nie leży jego wygląd. Ale dzięki za szczere chęci.