Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Gardener27 21:42, 27 cze 2016

Kasiu no co Ty mówisz ? Te pierwsze i ostatnie Na jesień pobiegnij po czochy do Lidla Ja tam zawsze kupuję Przystępna cena, duży wybór odmian i wiesz co kupujesz
No ba Chłopak z sąsiedztwa ze mnie
Katkak 21:49, 27 cze 2016

Gardener27 napisał(a)
Kasiu no co Ty mówisz ? Te pierwsze i ostatnie Na jesień pobiegnij po czochy do Lidla Ja tam zawsze kupuję Przystępna cena, duży wybór odmian i wiesz co kupujesz
No ba Chłopak z sąsiedztwa ze mnie

Jak w Lidlu tanie to ok. Raz szarpnęłam się i kupiłam kilka cebulek w ogrodniczym, drobgie jak diabli, 8zł szt, a zakwitł... jeden. I wypięłam się na nie. Ale może czas się odbrazić . Oj Ty chłpaku z sąsiedztwa .
Katkak 21:51, 27 cze 2016

Agania napisał(a)
Cudowne bukiety hortensji u Ciebie rozkwitły i jeżówki już też
U mnie susza trzyma, pomimo deszczu, deszczyk przeszedł dzisiaj...jestem zatrzymana w czasie, ale nie mogę się doczekać na Was

Agatko, a u mnie dziś fajniutko podlało, ale przydałoby się jeszcze. I cudowny dzień bo chłodniej dużo było, bomba po prostu po tych upałach . JA to dopiero nie mogę się doczekać. MArzyłam o tym żeby zobaczyć Twój ogród od pierwszej chwili kiedy go tu zobaczyłam .
Agania 21:59, 27 cze 2016

Kasiu, to już niedługo, czekamy na Was
Katkak 22:03, 27 cze 2016

Przy huśtawce zawiesiłam taki świecznik. Teraz będzie można się bujać przy blasku świec .

Kuzynka zrobiła dla mnie takiego prześlicznego leśnego skrzacika z szyszki. Dopracowany w każdym calu. Nawet na końcu czapeczki ma dzwoneczek .
Katkak 22:12, 27 cze 2016

Anda napisał(a)
Pięknie kwitną u Ciebie hortki Ty narzekasz na upał, a ja na opady. Ekstremalna pogoda w tym roku.

Ewciu na szczęście dziś upał odpuścił i trochę polało, ale jeszcze deszczu by się więcej przydało. To moja Jude the Obscure. Śliczna jest, pąków ma sporo. Sadziłam ją po zimnych ogrodnikach i nie do wiary jak szybko urosła .

a to moja biedronkowa sierotka Marysia. Taka faktycznie sierotka, ale kto wie, może się jeszcze rozbuja?
Katkak 22:12, 27 cze 2016

Agania napisał(a)
Kasiu, to już niedługo, czekamy na Was

Już za chwileczkę, już za momencik... )
Katkak 22:17, 27 cze 2016

Znowu ta łączka. Wiem, że przynudzam, ale nie mogę się oprzeć

języczka jest już wyższa od skrzynek
Zakwitł jeden z liliowców, które mam od Bogdzi

a tego mam od Kasi i Agani .
Katkak 22:24, 27 cze 2016

wiem, że katuję tymi hortami codziennie, ale trudno mi się oprzeć, bo z dnia na dzień są coraz piękniejsze, a kolory bardziej wyraźne .

Katkak 22:29, 27 cze 2016