Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 07:25, 28 cze 2016

Nallar napisał(a)
Szopo baj, baj.....
Rośliny u Ciebie to jak na jakimś spidzie rosną, iglaki już takie duże? Kobieto co Ty im podajesz?
Rabata z wrzosami i trawami podoba mi się bardzo, muszę pomyśleć o posadzeniu traw u siebie.

Iglaczki raz nawozu dostały. Dziś deszczowo i chłodno, można by im sypnąć drugi raz . Miskanty olbrzymie za chwilę połkną wszystko wokół, ale są tak wspaniałe, że nie umiałabym z nich zrezygnować. A jak wieje wiatr to już istny spektakl. Ten ich taniec na wietrze i szum.... Bajka .
Urszulla 09:10, 28 cze 2016

Kasiu, też lubię te lekkie trawy a z pelargoniami mam stipy i też fajnie. Zrobiłam eksperyment, prześwietlając hortensje urwałam cienkie odnogi i zrobiłam z nich sadzonki. Są w donicy z truskawkami

szyszkowy krasnoludek piękny i świecznik przy pergoli cudnie robisz sobie
Nallar 09:25, 28 cze 2016

Dziś zachwyciłam się świecznikiem i szyszkowym ludkiem, (wcześniej zdjęcia mi się nie otwierały)
Wiesz że uwielbiam takie cudeńka
Mixtoorka 09:28, 28 cze 2016

Ależ bajkowo w Twoim ogrodzie! Świecznik i huśtawka wieczorem to prawdziwa baśń a nie bajka pięknie !
sylwia_slomc... 09:54, 28 cze 2016

Katkak napisał(a)
Nie mogę się doczekać, aż te różyczki troszkę masy nabiorą

czas tawułek

Piękny szpalerek różany, za rok już będzie cudnie....już jest
abiko 12:36, 28 cze 2016

Kasia ta różanka Ci się pięknie rozrośnie.
Znowu jakieś spotkanie? fajnie macieczekam na foty.
Anda 21:38, 29 cze 2016

Kasiu, cudne widoki u Ciebie Jude najcudowniejsza. Piękny krzaczek stworzyła Pięknie pachnie, prawda?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 22:22, 29 cze 2016

Urszulla napisał(a)
Kasiu, też lubię te lekkie trawy a z pelargoniami mam stipy i też fajnie. Zrobiłam eksperyment, prześwietlając hortensje urwałam cienkie odnogi i zrobiłam z nich sadzonki. Są w donicy z truskawkami

szyszkowy krasnoludek piękny i świecznik przy pergoli cudnie robisz sobie

Ulcia stipe mam u siebie po raz pierwszy, zobaczymy co pokaże. Hortki ukorzenia się bez problemu. Ja teraz kombinuję z krzewuszkami. Zobaczymy co z tego wyjdzie .
Katkak 22:24, 29 cze 2016

Nallar napisał(a)
Dziś zachwyciłam się świecznikiem i szyszkowym ludkiem, (wcześniej zdjęcia mi się nie otwierały)
Wiesz że uwielbiam takie cudeńka

Wiem, ze uwielbiasz i wiem, że umiesz robic równie piękne rzeczy . Taki krasnalek to dla Ciebie pikus
Katkak 22:26, 29 cze 2016

Mixtoorka napisał(a)
Ależ bajkowo w Twoim ogrodzie! Świecznik i huśtawka wieczorem to prawdziwa baśń a nie bajka pięknie !

Karolciu właśnie się bujam i odpisuje z tel . Jest super .dziękuję za słowa uznanIa, zawsze wiele dla mnie znacza .