Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 17:44, 26 sty 2017

AnnaCh napisał(a)
Kasiu, ale masz gości ptasich, super
Musze zajrzeć do moich, bo dziś tylko przez okno widziałam, że przez tydzień naszej nieobecności kulka zjedzona prawie całą

Ania sama jestem w szoku, że takie bogactwo gatunków u mnie . To wielka niespodzianka . Ale żarcia jedzą w kolosalnych ilościach .
Katkak 17:44, 26 sty 2017

Ewa777 napisał(a)
Śliczne masz ptaszęta Moje wyrzucają z karmnika ziarna, a potem wiosną mam zielone zboże pod jabłonką

Ewcia ja po tym dokarmianiu też chyba sianokosy będę miała .
Katkak 17:46, 26 sty 2017

kasiek napisał(a)
Ale akwarium superasne! Iga genialna My też tak bujaliśmy się z karasiami bez akwarium i też dla nich założyliśmy, tyle że szybko wykopałam większe oczko i było po sprawie

Dzięki KAsia. Uśmiejesz się, ale teraz często wieczorki spędzamy przed akwarium właśnie . Mamy frajdę równie wielką jak dzieciaki . Mam nadzieję, że i ja oczka z prawdziwego zdarzenia się doczekam . Ale Krzyś powiedział, że nie wie czy da mi te rybki do oczka, bo bardzo je polubił i boi się je do oczka dawać co by ich coś nie zeżarło .
Katkak 17:47, 26 sty 2017

Milka napisał(a)
Ale ładnie wisterię prowadzisz

Sama się tak prowadzi IRenko. Ja nic z nią nie robię .
Katkak 17:53, 26 sty 2017

Budka dla rudzika lub kopciuszka inspirowana karmnikiem Sylwii

i potencjalny lokator
Katkak 17:59, 26 sty 2017

tym razem podwodny ogród

Katkak 18:03, 26 sty 2017

najfajniejsze, że Rybuś (bojownik)dostał wolność po roku mieszkania w słoju
sylwia_slomc... 18:55, 26 sty 2017

Super ta budka wyszła Rybki widać, że dobrze im
21:05, 26 sty 2017
Dawno mnie nie bylo,sliczne ptaszki i rybki.Tez mam w jednym miejscu mate z podobnego powodu i tez puszcze po niej winobluszcza lub horti pnaca.Czasem zastanawiam sie czy te pnacza po latach jak lodygi zgrubieja nie okaza sie zbyt ciezkie i czy nie zwala takiej maty.Ja mam ja przymocowana zaciskami do siatki.Co o tym myslisz?Chetnie wyslucham Twojej opinii
alinak 21:50, 26 sty 2017

Przybiegłam od Sylwi popatrzyć na budkę dla rudzika. Mam teraz faze na ręczne robotki, może być coś pozbijała.
W tamtym roku zmodziłam budkę lęgową, ale późno powiesiłam i stała pusta cały rok . Ciekawam czy ją ptaki zamieszkają .
U mnie w ptasiej stołówce rwetest i bitwy,ale muszę chyba stołówkę zamknąć ,bo u nas w okolicy ptasia grypa i M. drży o swoje gołębie. Wprawdzie wszystko zamknięte na tę chwile ,ale lepiej dmuchać na zimne.