Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:56, 12 kwi 2017

i znów coś milszego - zaczęły kwitnąć miniatury
Princess Ann

strasznie mi się ten rodek podoba. Jak kiedyś spotkam to jeszcze kupię

do kompletu WeeBee
Katkak 21:59, 12 kwi 2017

a tu jeszcze pachnący nowością Bengal
Nallar 22:09, 12 kwi 2017

Katkak napisał(a)

Ewcia no właśnie rozglądam się bacznie i nigdzie tego potomstwa dostrzec nie mogę .
Co do trzmielin jasne, że dam znać. Jak ja bym chciała żebyś powiedziała - spoko, opuszczą się .

Zaglądałaś w miejscu gdzie rosła "mamusia"? ona powinna już być, potem przyjdzie czas na siewki, pod warunkiem że ich nie wyplewisz
Trzmieliny u mnie nigdy nie wymarzły wiec trudno mi uwierzyć że coś takiego mogło się zdarzyć.
sylwia_slomc... 22:10, 12 kwi 2017

Sorrki, że długo nie byłam, ale albo mam problemy z netem , albo z kompem bo na forum okropnie mi muli, tekstu jak piszę nie widać wcale Pieknie rosliny budzą Ci się do życia i wypełniają już przestrzeńZwykłe modrzewie też tak czasem mają , często widuję Magnolie cudniaste masz, ta różowa to jaka???
sylwia_slomc... 22:12, 12 kwi 2017

Już Ci rodki kwitną!!!
Ewa777 22:21, 12 kwi 2017

Nie wierzę - już rododendrony u Ciebie kwitną Kasiu, chyba mieszkasz na południu Europy!
Śliczne prezenty od mężusia
Katkak 23:39, 12 kwi 2017

Ewa777 napisał(a)
Nie wierzę - już rododendrony u Ciebie kwitną Kasiu, chyba mieszkasz na południu Europy!
Śliczne prezenty od mężusia

Eecia te miniaturki, które mam kwitną właśnie wcześniej niż te zwykłe.
Katkak 23:41, 12 kwi 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Sorrki, że długo nie byłam, ale albo mam problemy z netem , albo z kompem bo na forum okropnie mi muli, tekstu jak piszę nie widać wcale Pieknie rosliny budzą Ci się do życia i wypełniają już przestrzeńZwykłe modrzewie też tak czasem mają , często widuję Magnolie cudniaste masz, ta różowa to jaka???

Dsj spokój Sylwus, nie musisz być u mnie codziennie, żebym wiedziała, że serdecznie o mnie myślisz . Szczerze mówiąc nie wiembjaka to odmiana, ale ktoś mi tu kiedyś podpowiedział, ze chyba Betty.
Katkak 23:43, 12 kwi 2017

Nallar napisał(a)

Zaglądałaś w miejscu gdzie rosła "mamusia"? ona powinna już być, potem przyjdzie czas na siewki, pod warunkiem że ich nie wyplewisz
Trzmieliny u mnie nigdy nie wymarzły wiec trudno mi uwierzyć że coś takiego mogło się zdarzyć.

Obyś miała rację .
AsiaK_Z 08:16, 13 kwi 2017

Katkak napisał(a)
mam najfajniejszego ema świata . Widział kiedyś jak na necie wzdychałam do bzu czarnego Eva (wzdycham do niego odkąd oglądnęłam odcinek Mai "Piotr - perfekcyjny ogrodnik" i dziś przychodzę z pracy, a tu taka niespodzianka

na dodatek zamówił jeszcze taki, bo wpadł Mu w oko

Cześć Kasiu
Przybiegłam z ciekawości co też Twój eM wywinął Niespodzianka niesamowita Chłopak zapunktował, okazy piękne niech rosną na potęgę i zdobią ogród.
Idę na spacer po Twoim królestwie Pozdrawiam