Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

ZbigniewG 20:15, 09 kwi 2017

Kasia jak nie widać zmian chorobowych to tylko wytnij gdzie sięgniesz i nie maluj a tak na wszelki wypadek zimą i wiosną jak jak pryskam brzoskwinie i wiśnie to nie zapominam o iglakach
moja Acrocona jeszcze śpi
Katkak 20:18, 09 kwi 2017

ZbigniewG napisał(a)
Kasia jak nie widać zmian chorobowych to tylko wytnij gdzie sięgniesz i nie maluj a tak na wszelki wypadek zimą i wiosną jak jak pryskam brzoskwinie i wiśnie to nie zapominam o iglakach
moja Acrocona jeszcze śpi

Ok. Zbysiu proszę - napisz mi w takim razie w jakich terminach pryskasz, czym pryskasz i czy wszystkie iglaki? I czy niczym go nie pryskać na pewno?
ZbigniewG 20:39, 09 kwi 2017

Kasia przyznam się bez bicia że jestem w tym temacie (i innych) bałaganiarz, całe dorosłe życie pod presją terminów i zadań więc teraz to odpuszczam,
zima i wczesna wiosna temperatura na plusie to co mam pod ręką (najczęściej miedzian) , zaczynam od owocowych a później wszystko jak leci do dna w zbiorniku
Katkak 20:57, 09 kwi 2017

ZbigniewG napisał(a)
Kasia przyznam się bez bicia że jestem w tym temacie (i innych) bałaganiarz, całe dorosłe życie pod presją terminów i zadań więc teraz to odpuszczam,
zima i wczesna wiosna temperatura na plusie to co mam pod ręką (najczęściej miedzian) , zaczynam od owocowych a później wszystko jak leci do dna w zbiorniku

Ok, dzięki Zbysiu. Zapiszę sobie, bo jak już pisałam - pamięć mam dobrą, ale krótką .
Katkak 21:44, 09 kwi 2017

bratki rosną w oczach
mira 21:11, 10 kwi 2017

Te bratki w donicach są urocze ale te donice jej super to metalowe? Gdzies to wytrzasla
Co zrobisz z tym lustrem

Pieknie ci wiosna sie panoszy po ogrodzie
Katkak 21:16, 10 kwi 2017

mira napisał(a)
Te bratki w donicach są urocze ale te donice jej super to metalowe? Gdzies to wytrzasla
Co zrobisz z tym lustrem

Pieknie ci wiosna sie panoszy po ogrodzie

Donica metalowa, dostałam od mamusi . Lustro pewnie tez gdzies na murek przykleje. Ale najpierw okaze.się jak po wyczyszczeniu wygląda,bo dziś nawet tego nie mialam czasu zrobić.
Katkak 21:55, 10 kwi 2017

Katkak 22:00, 10 kwi 2017

nie dość, że kret mnie drażni, to jeszcze jakieś cholerne nornice.

coś milszego

te piwonie już takie

a tą biedaczkę dusi podagrycznik. Nie mogę się go s niej pozbyć i pewnie już nie pozbędę. Mam taki żel do zwalczania chwastów tak trudno umiejscowionych, ale coś mało skuteczny jest.
Katkak 22:05, 10 kwi 2017

szczepki piwonii, które dostałam od mamy koleżanki żyją i mają się ok

tą kalinę chyba jako pierwszą zawsze mszyce atakują, tym razem jest nie inaczej. Miała szybko rosnąć, być ekspansywna, a u mnie jakoś jej nie spieszno

w takich puszkach, tylko mam ich więcej posadziłam karłową fasolkę szparagową