Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Radziu2013 22:50, 22 kwi 2017

Dokładnie to Park Guel
Dorota123 23:02, 22 kwi 2017

Oglądam foty i zastanawiam się, czy to z ubiegłego roku??? ale nie u Ciebie już kwitną rh - no szok.
Katkak 23:10, 22 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)
Hejka Kasiu

Nie myśl sobie że cie nie podglądałem, bo często zaglądam, ale dopiero dzisiaj się witam
Pięknie masz w swoim ogródku, bardzo mi się podoba. A oczko balii hmmmm

Powiedz gdzie kupowałaś te białe klateczki co zwisają z drzew?

Radziu zapomniałam odpowiedzieć na temat klateczek - w Pepco je kupowałam .
Katkak 23:11, 22 kwi 2017

Basilikum napisał(a)

a to lustro to nie Artysta stworzyl? mam Ci poszkac wiecej. Same piekne rzeczy Tworzysz

Naprawdę bardzo Ci dziękuję za te słowa Izuś . Wynagradzają każdy trud, motywują do dalszego działania i... uskrzydlają .
Katkak 23:12, 22 kwi 2017

Radziu2013 napisał(a)

Gaudi tak tworzył Lustro strasznie podobne do rzeczy jakie znajdują się w ogrodzie jego projektu w Barcelonie

Poważnie? Nie znam jego twórczości. Aż zobaczyć muszę .
Katkak 23:13, 22 kwi 2017

Dorota123 napisał(a)
Oglądam foty i zastanawiam się, czy to z ubiegłego roku??? ale nie u Ciebie już kwitną rh - no szok.

Dorotka te miniatury wcześniej kwitną niż zwykłe rodki. U Irenki CW już zaczynają, to dopiero szok .
Radziu2013 23:14, 22 kwi 2017

Kasia on stworzył m.in. projekt bazyliki Sagrada Familia
kasiek 08:22, 23 kwi 2017

Kasiulka ta rabatka kiedyś nazywana koszmarek jest dzisiaj już przepiena! Aleś ją odpicowala! Zachwycam się też niebieskimi akcentami u Ciebie
Strasznie szkoda że sie nie zobaczymy, z Darią idę zaraz na wystawę pająków i skorpionów by jakoś ten czas przelecial... Kurcze jak ja nie nawidzę tego paskudztwa ale Mała się uparła , będę z zamkniętymi oczami chodzić
Katkak 08:48, 23 kwi 2017

kasiek napisał(a)
Kasiulka ta rabatka kiedyś nazywana koszmarek jest dzisiaj już przepiena! Aleś ją odpicowala! Zachwycam się też niebieskimi akcentami u Ciebie
Strasznie szkoda że sie nie zobaczymy, z Darią idę zaraz na wystawę pająków i skorpionów by jakoś ten czas przelecial... Kurcze jak ja nie nawidzę tego paskudztwa ale Mała się uparła , będę z zamkniętymi oczami chodzić

Teraz też mi się odoba. Czekam jeszcze aż hosty ruszą, to całkowicie się zapełni. Mam plan jeszcze jasniutkie piwojniki tampodosadzac. Fajnie b wyglądały jasne kwiat na tle ciemnych liści winobluszczu. Nam też zal, że się teraz nie zobaczymy, ale dwa tygodnie szybko przeleca. My mielismy isc z Filipem na rowery bo mial być 10 naplusie i słonko, ajest zimno, deszczowo i pochmurnie.
kasiek 12:50, 23 kwi 2017

No to zobacz co jest u mnie - śnieg z deszczem i grad!