Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Urszulla 19:24, 17 cze 2017

Katkak napisał(a)
kawka w niedzielny poranek. Stolik świetnie się sprawuje . Jak mogłam się bez niego dotychczas obejść???

Sylwuś, uściskam Cię za te firletki . Mam je w kilku miejscach. Obie z mamą wzdychałyśmy do nich wczoraj .

kawkę wypiłem bo u mnie całe popołudnie leje. A miało tylko do 14. Konewkę Co wodą napełniłam.
kasiek 19:36, 17 cze 2017

Rany ile różności u Ciebie! Te warzywka w puszkach - odjazd! Różyczka z Biedry boska - też mam taką
Trawiszcza boooskie, uwielbiam je!, Mikro altanka, stoliczek, chuślawka - i inne ozdoby miodzio, a do tego Twoje wspaniałe oko fotografa - świetnie sie ogląda!
AgataBC 20:19, 17 cze 2017

Katkak napisał(a)
taki bukiecik na szybko poczyniony. Agciu - nie śmiem się z Tobą równać . Pozdrawiam
i mój rojnik w niewoli

Kasia ten bukiecik jest śliczny, wiele takich robię tylko nie pokazuję fajne szkło do niego - takie laboratoryjne.
sylwia_slomc... 20:49, 17 cze 2017

eee_taam napisał(a)

jeden jarmuz i jedna werbena ...normalnie kabaret ..dlaczego jeden jarmuz posialaś?

PS. siewki werbeny widziałam ...ja juz nia jestem zmeczona.

I jarmuż i werbena dopiero się rozrosną, to doniczka- muszą mieć roślinki miejsce do życia, a nie tłok jak w autobusie u nas po tym jak jedną linię zabrali
Katkak 21:22, 17 cze 2017

eee_taam napisał(a)

jeden jarmuz i jedna werbena ...normalnie kabaret ..dlaczego jeden jarmuz posialaś?

PS. siewki werbeny widziałam ...ja juz nia jestem zmeczona.

Powód jest prosty - bo jest ładny . Resztę sadzonek dalam kolezance, a jeszcze 2 mam na rabacie. Werbena to pasazer na gape.
Agania 21:41, 17 cze 2017

U wszyskich róże tylko u mnie nie ma...mus to końcu zmienić...stoliczek uroczy

Masz bardzo kolorowo i bujnie, bajkowo jak zawsze

Agastche rosną chucham i dmucham na nie
Katkak 21:52, 17 cze 2017

Gabriela napisał(a)
Przeglądam nowości u Ciebie, bardzo podoba mi się zarośnięcie paprociami i czym innym pod drzewami no i śliczne ostróżki masz - co za kolor, to moje niespełnione marzenie, no ale nie chcą mi rosnąć, więc już nie walczę o nie.
Gratuluję altany, fajnie ją mieć w ogrodzie.

Dzięki Gabrysiu . Paprocie musiałam już trochę pacyfikowac, ale też je lubię .
Katkak 21:53, 17 cze 2017

Urszulla napisał(a)

A tą masz od zeszłego roku?

Dopiero od jesieni zeszłego roku.
Katkak 21:55, 17 cze 2017

Agcia napisał(a)

Kasia ten bukiecik jest śliczny, wiele takich robię tylko nie pokazuję fajne szkło do niego - takie laboratoryjne.

Szkło to wek z.klamociarni za 2,50. Dziś przytargalam fajną gliniana donice .
Katkak 21:57, 17 cze 2017

Urszulla napisał(a)

kawkę wypiłem bo u mnie całe popołudnie leje. A miało tylko do 14. Konewkę Co wodą napełniłam.

Wpadnij na kawkę w realu .