Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Ewa777 16:34, 30 cze 2017

Bardzo miło gości się znajomych z forum Piękne to Wasze oczko Pochwal Krzysia Wygląda jakby tu już z dawno było Śliczne jest ta kwietna łąka
sylwia_slomc... 18:16, 30 cze 2017

Kasiu właśnie się nam urlop zes...ł Em nie dostanie......Tyle nam po tej firmie Nie wiem jak tą drogę robić będziemy w tygodniu i soboty....całe wakacje zejdzie
Katkak 22:05, 30 cze 2017

Ewcia to pytanko do Ciebie bo masz hortensję Schloss Wackerbarth. Kupiłam rok temu na necie niby dwie te właśnie horty. Ukorzeniły się dwie gałązki i jedna choć tyciusia zakwitła, Obawiam się jednak, że to nie Schlos... Co sądzisz?

to ten maluszek

pamiętam, że te Twoje były bajecznie kolorowe
Katkak 22:08, 30 cze 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu właśnie się nam urlop zes...ł Em nie dostanie......Tyle nam po tej firmie Nie wiem jak tą drogę robić będziemy w tygodniu i soboty....całe wakacje zejdzie

Sylwuś przykra sprawa. Ale jestem pewna, że i tak dacie radę .
Katkak 22:09, 30 cze 2017

Ewa777 napisał(a)
Bardzo miło gości się znajomych z forum Piękne to Wasze oczko Pochwal Krzysia Wygląda jakby tu już z dawno było Śliczne jest ta kwietna łąka

Dziękuję Ewuniu. Krzyś stwierdził, że za 3-4 lata przerobi jeszcze inaczej. Masz Ci los . Łączkę kwietną gorąco polecam .
Katkak 22:10, 30 cze 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale miałaś fajną Gościówę w ogrodzie dobrze, że Wam pogoda dopisała

Fajowo było
Katkak 22:13, 30 cze 2017

Nallar napisał(a)
Jeszcze nie tak dawno rysowałaś oczko patykiem a dziś proszę....
Wyszło super
Nie wiedziałam że Ty masz tyle róż, co jedna to piękniejsza.
Ożanka pięknie się wysiewa, z roku na rok jest jej więcej i więcej, u mnie rośnie jak szalona.
Buziol.

Ewunia kto rysował oczko, to rysował. Pzdrawiamy Kasiu . Dziękuję Ci . Oczko podoba się każdemu poza emem. Tzn podoba Mu się, ale ciągle mówi co mógł zrobić inaczej . Róż mam ponad 30, ale ile dokładnie już sama nie wiem. Zdrowiutkie w tym roku. Serce boli tylko na widok przesadzonej Jude the Obscure tydzień temu. Okropnie to odchorowuje. O kwiatach mogę w tym sezonie raczej zapomnieć, a miała tak dużo. No, ale przy kopaniu oczka trzeba ją było przemieścić.
Katkak 22:15, 30 cze 2017

Milka napisał(a)

Mnie tez, gdybyz moj tak szybko działal, tez bylabym happy. Super gosc zawital, Mire znam osobiscie, fajna babka
No i podziwim uprawy na schodach, a dezerter mnie ubawił

Irciu jaka śliczna kwietna spódniczka na awatarku . Dziękuję Kochana . Buziaki .
sylwia_slomc... 22:47, 30 cze 2017

Katkak napisał(a)

Sylwuś przykra sprawa. Ale jestem pewna, że i tak dacie radę .

Już mnie dzisiaj nic nie cieszy nawet ogródAle dzięki za pociechę
sylwia_slomc... 22:49, 30 cze 2017

Katkak napisał(a)

Ewunia kto rysował oczko, to rysował. Pzdrawiamy Kasiu . Dziękuję Ci . Oczko podoba się każdemu poza emem. Tzn podoba Mu się, ale ciągle mówi co mógł zrobić inaczej . Róż mam ponad 30, ale ile dokładnie już sama nie wiem. Zdrowiutkie w tym roku. Serce boli tylko na widok przesadzonej Jude the Obscure tydzień temu. Okropnie to odchorowuje. O kwiatach mogę w tym sezonie raczej zapomnieć, a miała tak dużo. No, ale przy kopaniu oczka trzeba ją było przemieścić.

Coś za cośda radę