Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 08:39, 03 sie 2017

Gardener27 napisał(a)
Kasiu ogród wygląda pięknie, lato w nim to prawdziwa przyjemność.
Oczko ogromne, w głowę zachodzę jak Ty je tam zmieściłaś ? magia
Dodatki jak zawsze niebanalne, stół z ceramiki wygląda zjawiskowo a te lampki ... miodzio

PRzemcio dziękuję Ci serdecznie . Miód na me serce . OCzko faktycznie wyszło całkiem duże, a em i tak marudzi, że mogliśmy większe zrobić . To prawda, że lato w ogrodzie to prawdziwa przyjemność. Cudnie się w nim odpoczywa. Można naładować bateryjki na cały dzień rano przy kawusi, a wieczorem wyciszyć się . Przy szumie traw i plusku wody to nietrudne . I jeszcze świerszcze do tego.... Chwilo trwaj wiecznie .
Katkak 20:35, 03 sie 2017

Nallar 20:38, 03 sie 2017

Zostawiam ślad Kasieńko bo pomyślisz że nie zaglądam. Widzę że też zwiedzasz ogrody.
Katkak 20:39, 03 sie 2017

Katkak 20:42, 03 sie 2017

Nallar napisał(a)
Zostawiam ślad Kasieńko bo pomyślisz że nie zaglądam. Widzę że też zwiedzasz ogrody.

Ewunia tak, znów miałam przyjemność zwiedzić kolejny ogrodowiskowy ogród . A tym czasem zobacz jak cudnie powtarza kwitnienie krzewuszka od Ciebie
Gardener27 20:59, 03 sie 2017

Kasiu piękne to oczko a do tego jeszcze masz w nim mieszkańców, przedstaw ich proszę bo ja na rybkach się nie znam a masz takie kolorowe.

Altanka też bardzo fajna, nie za duża nie za mała lecz w sam raz. Ciekawe czym ją obsadzisz ? clematisy by były zjawiskowe
Katkak 21:02, 03 sie 2017

Gardener27 napisał(a)
Kasiu piękne to oczko a do tego jeszcze masz w nim mieszkańców, przedstaw ich proszę bo ja na rybkach się nie znam a masz takie kolorowe.

Altanka też bardzo fajna, nie za duża nie za mała lecz w sam raz. Ciekawe czym ją obsadzisz ? clematisy by były zjawiskowe

Przemcio jak miło, dzięęęęki . Mieszkańcy oczka to 6 karasi ozdobnych, 1 karp ozdobny, ale zwykły, nie Koi i jeden lin, bo emuś chciał. W oczku są też kijanki od Sylwii. Mam nadzieję, że rybki ich nie zjadły i doczekam się żabek . Altanka większa by się nam tam nie zmieściła. Jesteśmy z niej bardzo zadowoleni . Co do powojników to rośnie przy niej Roguchi (nie wiem jak się pisze tę nazwę) i Rubens. Ale Rubensa ścięłam do ziemi, bo wziął i zwiądł mimo podlewania.
Nallar 21:04, 03 sie 2017

Krzewuszka zadomowiła się na dobre Fajnie że możesz mieć kawałek mojego ogródka u siebie.
Hosty które dostałam od ciebie też dobrze się czują w moim ogródku.
Katkak 21:07, 03 sie 2017

Nallar napisał(a)
Krzewuszka zadomowiła się na dobre Fajnie że możesz mieć kawałek mojego ogródka u siebie.
Hosty które dostałam od ciebie też dobrze się czują w moim ogródku.

Mam już tyle roślin od kochanych Ogrodowiczan, że aż nie do wiary. Ostatnio jak miałam gości i pytali się o jakieś roślinki skąd mam, to całe mnóstwo było podarowane przez Was . A to od Ciebie, od Sylwii, od Agi, cioci Gosi, Bogdzi, Małej Mi, Zawitki, Agani i teraz jeszcze od Kondzia . Prawdziwie Ogrodowiskowy ogród .
sylwia_slomc... 21:22, 03 sie 2017

No baaaa inaczej być nie mogło jak tylko Ogrodowiskowy