Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

mira 23:38, 07 sie 2017

Katkak napisał(a)

Justyna ma być wielki, wysoki i ekspansywny. Kolor czerwony, albo różowy - nie pamiętam. Ale już same liście zachwycają. Może mieć 1,5m średnicy, tak mówił Kondzio. I co tam, niech będzie wielki. Będę się dzielić .

Też dostałam to się popiszę nazwą

to rdest drobnogłówkowy Purple Fantasty
podobno pasuje do roślin o srebrnych i purpurowych liściach, kwiatki są niepozorne

mi jedna gałązka padła chyba grzyb

Kasia piękne fotki zrobiłaś skrzydlatym nad oczkiem
Radziu2013 23:38, 07 sie 2017

Katkak napisał(a)
rdest od Kondzia cudnie się zbiera, bo po posadzeniu nisko go ścięłam.

taką hortkę dziś w L.... kupiłam. Ewcia powiedziała, że są więc ... . Ciekawy ma kolor i taka czerwonawą obwódkę. Podkrzesałam świerka i będą tam wokół niego jeszcze dwie horty . Udajcie, że nie widzicie tej grandy wokół, m.in tego gara z gnojówką .

i zbliżenia

Kasia, oczy nacieszyłem u ciebei jak zawsze, ale rozpisywać się o tym nie będę ale mam pytanie, co to za fajna niebieska kratka z tyłu?
Urszulla 10:32, 08 sie 2017

Katkak napisał(a)

Mnie nad wodą wcięło z kawą cudne uroki cudnego lata i jaki śliczny kamień
babka 14:46, 08 sie 2017

Ptaszki mają dobrze u Ciebie i prawie oswojone
Czy Twój ogród jest z gumy? wciąż przybywa roślin i przybywa i wciąż znajdujesz dla nich miejsce
A co patrzę na okienko z zaokrąglonymi okiennicami to widzę skrzydła anioła, no nie potrafię inaczej na nie spojrzeć
Katkak 19:35, 08 sie 2017

Doranma napisał(a)
Kasiu, jakiej szerokości jest Twoja altanka?
Oczko na każdej kolejnej sesji wygląda piękniej, bardziej naturalnie, a przecież to różnica tylko dni

Dorotko podesłałam Ci linka na priv. Przepraszam, że dopiero teraz, ale jakoś mi umknęło . Wybacz starszej pani
Ewa777 19:56, 08 sie 2017

Kasiu,sliczna hortensje kupilas.Tez mi sie takie ppdobajaJaka Ty szybka jestes!Juz posadzilas hortensje ode mnie?A te Twoja tez mam posadzic od razu do gruntu,czy potrzymac ja troche w donocy?
Katkak 20:47, 08 sie 2017

Ewa777 napisał(a)
Kasiu,sliczna hortensje kupilas.Tez mi sie takie ppdobajaJaka Ty szybka jestes!Juz posadzilas hortensje ode mnie?A te Twoja tez mam posadzic od razu do gruntu,czy potrzymac ja troche w donocy?

Ewunia trzymaj je jeszcze, bo one dopiero ze 2tygodnie w donicy siedzą. A jak myślisz, jaki kolor bedzie miala ta jowo kupiona hortka?
Ewa777 09:38, 09 sie 2017

Katkak napisał(a)

Ewunia trzymaj je jeszcze, bo one dopiero ze 2tygodnie w donicy siedzą. A jak myślisz, jaki kolor bedzie miala ta nowo kupiona hortka?

Myślę, że będzie biała z czerwoną obwódką Śliczna
Urszulla 11:21, 09 sie 2017

Kasiu, jaka farba nadawałaby się żeby ładnie pomalować z zewnątrz czarny żeliwny garnek na kolor szary. Służyć będzie za poidełko.
Dorota123 12:10, 09 sie 2017

Dużo zmian w ogródku dostrzegam, gdzie Ty wcisnęłaś altankę. Pokaż szeroki kadr, bo jej umiejscowić nigdzie nie mogę.