Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Ewa777 17:45, 13 wrz 2017

Katkak napisał(a)

Ukorzenic Ci?

Chciałabym, ale już nie mam miejsca
kasiek 19:37, 13 wrz 2017

Ślicznie Kochana, ja nie wyrabiam jak szkoła się zaczeła, cos tam tylko wklejam by była kontynuacja...
Katkak 21:00, 13 wrz 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Cudne fotki w słonku
Aga się wzbrania przed naszym pomysłem

Muszą to sobie jakoś poukładać i myślę, że dadzą się przekonać . Ukształtowanie terenu aż się prosi o taką realizację. Świetnie to wymyśliłaś Słomcia .
Katkak 21:01, 13 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)
Kaska jakie Ty robisz !!! co wejde to piekneij focisz ))))))

slicznie sie jesiennie robi tyle przebarwien .

juz sto razy pytam i nic odpowiedzi nie widze ...kiedy mnie odwiedzicie ????

No coś Ty, odpowiadałam już kiedyś - w przyszłym roku Joleczko, w tym już niewyróba. Piękne powiadasz? Ciągle się uczę, raz wyjdzie lepiej, raz gorzej, ale cieszę się, że postępy są widoczne .
Katkak 21:02, 13 wrz 2017

Ewa777 napisał(a)

Chciałabym, ale już nie mam miejsca

Może coś wymarznie . Żartuję oczywiście .
Katkak 21:07, 13 wrz 2017

kasiek napisał(a)
Ślicznie Kochana, ja nie wyrabiam jak szkoła się zaczeła, cos tam tylko wklejam by była kontynuacja...

Kasia nawet mi nie mów o braku czasu. Też ledwo wyrabiam. Wtorki zapowiadają się luźniejsze, reszta hard core . Iga dopiero zasnęła, a ja chętnie zasnęłabym wcześniej. Wiesz, że dopiero wczoraj i dziś dałam rady posadzić te horty i kiścienia od Ciebie? Na foty brakło czasu, bo ciemno się zrobiło. Pozdrawiam Kasieńko, byle do wakacji .
sylwia_slomc... 21:40, 13 wrz 2017

Katkak napisał(a)

Muszą to sobie jakoś poukładać i myślę, że dadzą się przekonać . Ukształtowanie terenu aż się prosi o taką realizację. Świetnie to wymyśliłaś Słomcia .

Nam i Wam nie trzeba by było długo powtarzać, bo my w gorącej wodzie kąpane ObieTeż myślę, że w końcu zrozumieją, że inaczej być nie może bo to będzie strata jak nie skorzystają
Katkak 21:52, 13 wrz 2017

Nam i Wam nie trzeba by było długo powtarzać, bo my w gorącej wodzie kąpane ObieTeż myślę, że w końcu zrozumieją, że inaczej być nie może bo to będzie strata jak nie skorzystają

Yo prawda, ale mysmy też z oczkiem idczekali. Kaskada wydaje mi się trudnuejsza niz oczko, ale wszystko jest do zrobienia .
sylwia_slomc... 22:00, 13 wrz 2017

Wy czekaliście ze wzgl na IgęCzy ja wiem czy trudniejsza? Wężyk rozciągnąć folią nakryć kamyki ułożyć, rośliny posadzić
Katkak 06:02, 14 wrz 2017

Wy czekaliście ze wzgl na IgęCzy ja wiem czy trudniejsza? Wężyk rozciągnąć folią nakryć kamyki ułożyć, rośliny posadzić

Niby tak, ale jeszcze te kamienie poukladac i zamocowac tak by byly stabilne. A oczko tylko kopiesz, folia i maskujesz brzegi. Ale zeby nie było hestem caaaaly czas na tak