Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:05, 19 wrz 2017

babka napisał(a)
Tu aż kipi Nie umiałabym tak komponować rabaty, gesto i pełno i wszystko do siebie pasuje. Dla mnie to jest mistrzostwo !
A u mnie coś wspominałas o kropkach nad I U Ciebie to są dopiero kropki!! Te duperelki robią fajną robotę, dzięki nim jest niepowtarzalnie

Pokaż Twojego "przystojniaka" bo chyba nie widziałam

Olu takie rabaty wychodzą jak się oczami kupuje i potem trza upychać. Dupereli Ci u mnie dostatek .
Katkak 21:09, 19 wrz 2017

kasiek napisał(a)
Ależ ślicznie, zwłaszcza w tym słoneczku

ze słoneczkiem ostatnio coś marnie . Ale podobno jesień ma być ładna. Czuję się w tym roku wyjątkowo spełniona, nasycona i pod kątem realizacji, które w ogrodzie zrobiłam (oczko, altana) i pod kątem zakupów i spotkań. Szczerze powiem, że złapałam nawet ogrodowego lenia i niech sobie będzie jesień i zima. Jesień uwielbiam, a zimę przetrwam dzielnie . Odpocznę, bo odpoczynku mi trzeba. Nawet od ogrodu .
Katkak 21:10, 19 wrz 2017

ryska napisał(a)
Jak fajnie otuliłaś obrzeżami rabaty i oczko, super to się komponuje.
Dopiero to teraz zauważyłam na tym zacytowanym przez Sylwię zdjęciu.
Ślicznie

Reniu parę lat z tą obwódką zeszło, bośmy na raty kostkę kupowali .
Katkak 21:10, 19 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)
Kaśka u Ciebie ciągle jakieś nowości. Rdest mój ukochany )((

Oj Kochana, coś ten rdest przespałaś, bo on nowość, ale zeszłoroczna . Buziol
kasiek 08:56, 20 wrz 2017

Katkak napisał(a)

ze słoneczkiem ostatnio coś marnie . Ale podobno jesień ma być ładna. Czuję się w tym roku wyjątkowo spełniona, nasycona i pod kątem realizacji, które w ogrodzie zrobiłam (oczko, altana) i pod kątem zakupów i spotkań. Szczerze powiem, że złapałam nawet ogrodowego lenia i niech sobie będzie jesień i zima. Jesień uwielbiam, a zimę przetrwam dzielnie . Odpocznę, bo odpoczynku mi trzeba. Nawet od ogrodu .

Rany - czuje dokładnie to samo! I też cieszę si na odpoczynek - choć jeszcze trochę cebul mam do dosadzenia.
Ewa777 11:37, 20 wrz 2017

Katkak napisał(a)

i wspomnienie słonecznego dnia

Bajeczny ten widok, Kasieńko Piękne dostałaś te hortensje (już je chwaliłam), w ogrodzie prezentują się znakomicie. Trochę za ciasno je masz, ale z czasem pewnie rozsadzisz (ja też tak robię)
sylwia_slomc... 12:45, 20 wrz 2017

kasiek napisał(a)

Rany - czuje dokładnie to samo! I też cieszę si na odpoczynek - choć jeszcze trochę cebul mam do dosadzenia.

A ja kurcze mam spinę bo nie posadzone cebule, nie opielone bo trzeba od nowa, a na wykonanie czeka śmietnik, wychodek i pólka pod ławkę przed bacówką i wszystko pilne
kasiek 13:14, 20 wrz 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

A ja kurcze mam spinę bo nie posadzone cebule, nie opielone bo trzeba od nowa, a na wykonanie czeka śmietnik, wychodek i pólka pod ławkę przed bacówką i wszystko pilne

Sylwciu nie zapominaj że my na O. działamy od 2013r. Masz jeszcze 2 lata My już powoli łapiemy lenia
Katkak 15:11, 20 wrz 2017

kasiek napisał(a)

Ja póki co niewiele cebul kupiłam. Nawet tego mi się już robić nie chce .
Katkak 15:12, 20 wrz 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

A ja zaczynam mieć seksualny stosunek do ogrodu . Mam lenia i już .