Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Anusia 13:07, 01 paź 2017

Katkak napisał(a)

Aniu jak wygospodarujesz miejsce to gorąco polecam Ci różyczki miniaturowe Lupo - one dosłownie nie przestają kwitnąć, a jesienią zawiążą cudne, malutkie, czerwone owocki .

Kasia różyczki Lupo masz piękne. U mnie miejsca dosyć tylko potrzeba pomysłu ale mam nowy plan.

Zapisałam nazwę i dołączam Lupo do listy chciejstw.
Katkak 13:34, 01 paź 2017

Anusia napisał(a)

Kasia różyczki Lupo masz piękne. U mnie miejsca dosyć tylko potrzeba pomysłu ale mam nowy plan.

Zapisałam nazwę i dołączam Lupo do listy chciejstw.

Bardzo slyszna decyzja. Są piekne, zdrowe, kwitną nieprzerwanie i ślicznie pachną .
AgataBC 18:17, 01 paź 2017

Kasiu ogród w jesiennej odsłonie prezentuje się bardzo romantycznie i kolorowo. Szczerzę Cię chwalę za opiekę nad ptaszkami, ale przede wszystkim bardzo Ci dziękuję za nasionka kłosowca, rzeczywiście to piękna roślina, te kłosy są takie nabite i trwałe. Masz rację, nawet jak przekwitną to się prezentują. Ciekawa jestem ich zimą. Zostało mi nasionek to jeszcze wysieję znów wiosną, chcę dla nich wygospodarować więcej miejsca. Pozdrowienia jesienne zostawiam, idę do siebie powstawiać trochę zdjęć, bo udało mi się dziś wyjść z aparatem.
kasiek 20:03, 01 paź 2017

Różyczki cudne, a rzchodniki kiedyś Ci podkradnę
Kasiu obejrzyj,z dzieciaczkami które nie moga mieć promieni słonecznych, aż łza sie kręci jak im ogródek zrobili ...
https://www.youtube.com/watch?v=YKkLRIPWWV8&list=PLVO9IvztDCXzVpWro-OYk4fA7TrzBISJ6&index=4
abiko 20:20, 01 paź 2017

Śliczną masz jesien u siebie i jesteś niewątpliwą mistrzynią na O upychania poważnie
Dorota123 10:27, 02 paź 2017

Śliczna jesień do Ciebie zagląda, mały kwiatuszek trzymający w rączce kwiatuszka wygląda bardzo słodko.
Katkak 21:20, 02 paź 2017

Agcia napisał(a)
Kasiu ogród w jesiennej odsłonie prezentuje się bardzo romantycznie i kolorowo. Szczerzę Cię chwalę za opiekę nad ptaszkami, ale przede wszystkim bardzo Ci dziękuję za nasionka kłosowca, rzeczywiście to piękna roślina, te kłosy są takie nabite i trwałe. Masz rację, nawet jak przekwitną to się prezentują. Ciekawa jestem ich zimą. Zostało mi nasionek to jeszcze wysieję znów wiosną, chcę dla nich wygospodarować więcej miejsca. Pozdrowienia jesienne zostawiam, idę do siebie powstawiać trochę zdjęć, bo udało mi się dziś wyjść z aparatem.

No to cieszę się bardzo, że kłosowiec spełnił oczekiwania. Ja go uwielbiam między innymi za to, że to jedna z niewielu bylin, które są ładne zimą . Teraz nasionek będziesz miała jeszcze więcej własnych, a jakby co to znów Ci przyślę .
Katkak 21:21, 02 paź 2017

kasiek napisał(a)
Różyczki cudne, a rzchodniki kiedyś Ci podkradnę
Kasiu obejrzyj,z dzieciaczkami które nie moga mieć promieni słonecznych, aż łza sie kręci jak im ogródek zrobili ...
https://www.youtube.com/watch?v=YKkLRIPWWV8&list=PLVO9IvztDCXzVpWro-OYk4fA7TrzBISJ6&index=4

Kradnij co chcesz, a ja chętnie oddam . Wszak pierwsze rozchodniki jakie mam są od Ciebie właśnie . Widziałam ten odcinek, świetny to fakt .
Katkak 21:22, 02 paź 2017

abiko napisał(a)
Śliczną masz jesien u siebie i jesteś niewątpliwą mistrzynią na O upychania poważnie

Jak chcesz to nauczę Cię upychać . Dzięki za komplementa .
Katkak 21:22, 02 paź 2017

Dorota123 napisał(a)
Śliczna jesień do Ciebie zagląda, mały kwiatuszek trzymający w rączce kwiatuszka wygląda bardzo słodko.

No i zezłość się na Taką. Przecież to niemożliwe .