Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:19, 11 paź 2017

kasiek napisał(a)
Piekne kolory, powojniki zachwycające - u mnie nie chca tak rosnąć. Na ścianie co to? Przywarka czy jakiś winobluszcz? Świetny! Przyznaj się czy jak masz dużą altanę to w mikro altanie nadal pijesz kawę?

Kasia na ścianie to winobluszcz trojklapowy. Od m-ca nie pilam kawy ani w mijro, ani w makro altance niestety.
Katkak 20:21, 11 paź 2017

wiunia napisał(a)
Cudnie!!! I tyle.....

Nallar 20:30, 11 paź 2017

Dereń przybiera barwy wojenne, w tej odsłonie prezentuje się pięknie.
Ewa777 21:03, 11 paź 2017

Cudnie się wszystko przebarwia Idą do nas ciepłe dni - bardzo się z tego cieszę
Katkak 10:05, 13 paź 2017

Monia81 napisał(a)
Witaj Kasiu nie wytrzymam już i się przywitam czytam wątek od początku i jeszcze mi został ostatni rok, ale już się wpiszę Kasiu stworzyłaś piękną bajkę ogrodową u Siebie, klimat ogrodu niesamowity rabaty wyglądają zjawiskowo, ta wisteria oplatająca orzech, ciągle wracam do tego zdjęcia już nie mówię o tym rzędzie kwitnących piwonii i zakątkach z funkiami, paprociami, cudnie się to wszystko ogląda no i te Twoje zdolności artystyczne, wszelkie dodatki no pięknie, jestem pełna podziwu jeśli pozwolisz to bardzo chętnie będę do Ciebie zaglądać i szukać inspiracji, a rejony Twoje znam, bo mam tam rodzinępozdrawiam, ależ się rozpisałam...

Monia, nie wiem nawet co napisać. Jestem szczęśliwa, ba powiem nawet zaszczycona, że chciało Ci się przez te wszystkie stroniszcza przedzierać. Podziwiam i jeszcze raz dziękuję . Takie słowa uskrzydlają i napędzają do dalszego działania . Później wpadnę z rewizytą .
Katkak 10:07, 13 paź 2017

Urszulla napisał(a)
Dawno nie byłam uwielbiam jesień słoneczną z tymi trawami i kolorowymi liśćmi na roślinach i nawet na trawniku

Ula trawy robią się powoli żółte. Ja też kocham jesień, nawet niezależnie od tego czy słoneczna, czy pluchowata. Pluchowata mi się nieodłącznie z czytaniem kojarzy, a ja uwielbiam czytać. Dobra książka, kocyk i herbatka . I pełnia szczęścia
Katkak 10:09, 13 paź 2017

Nallar napisał(a)
Dereń przybiera barwy wojenne, w tej odsłonie prezentuje się pięknie.

Ewuniu minęło zaledwie kilka dni i dereń stał się jeszcze piękniejszy . Sama mi się micha do niego cieszy . A zimą te cudne czerwone patolki .

ryska 12:05, 13 paź 2017

Na pniu go sobie Kasiu wyprowadziłaś? Tego derenia
Katkak 12:19, 13 paź 2017

ryska napisał(a)
Na pniu go sobie Kasiu wyprowadziłaś? Tego derenia

Tak Reniu, dostałam od naszej Ewci w paczuszce krzaczek, a prowadzę go na drzewko na pniu.
Katkak 12:23, 13 paź 2017

Oczar szczepiony na pniu to na obecną chwilę niekwestionowany król jesiennych przebarwień mojego ogrodu. Natrzaskałam mu zdjęć jak głupia, no ale jak go nie fotografować. Sami zobaczcie