Masz ten sam zestaw ptasi, trzeba wspomóc bidulki, żeby jakoś dociągnęły do wiosny a my z nimi. Gdzież ta wiosna?
Jak wychodziłam dzisiaj do pracy w powietrzu była jeszcze zima ale w uszach już jest wiosna Ptaki gadają jak najęte Kasiu korzystaj z tej dobroci natury
Masz osobistą ptaszarnię To kolejny plus posiadania domu z zadrzewinym ogrodem. U mnie niewiele drzewek dość wysokich i mam skromniejszą menażerię. Głównie przylatują sikorki różnego gatunku, dzwońce, wróble i czasem makolągwy
U mnie też go nie brakuje. I jeszcze teraz prószy. Oby ta wiosna zdążyła na święta.
Kasia, że Sylwia ma tyle ptaków, czy Bogdzia to dla mnie zrozumiałe. Ale Ty mieszkasz w samym środku miasta.. i ta ilość i różnorodność ptaków jest dla mnie zaskakującaGrubodziób skradł moje serce.. Napisałam u siebie, ale masz i tutaj: Imperium mrówek - Bernard Werber do przeczytania
Aguś Katka ma zaraz obok siebie park z ogromnymi drzewami, a ptaki w sezonie w mieście wody szukają w zimie pokarmu Ona dopaja i dokarmia nie pierwszy rok to się zwiedziały