Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

21:22, 06 lip 2018
Sezon urlopowy w pełni) ...a to aktualnie najmocniejsza grupa wycieczkowa na forum widać w oczach ile maja dziewczynki farajdy z tych wspólnych spotkań

sylwia_slomc... 21:52, 06 lip 2018

Kasieńka Szczęście Ty moje bardzo dziękuję za cudowny dzień pełen atrakcji, świetne miejsce na zakupy ta klamociarnia, powiem Ci nie liczyłam na takie łupy
I za gościnę, za Ciepło jakim promieniejesz i uśmiech którym zawsze Gości witasz
I za rybcie, już pływają w oczku koło gunnerki, a tamte większe do dużego oczka przerzucone
i możliwość nacieszenia się Twoja Bajką i możliwość choć przez chwilę by stać się Jej częścią
Kiedy Ty nam te fotki cyknęłaś???
Prócz Klamociarni był ryneczek z roślinami, cudne byliny przywiozłyśmy pod Kraków, a truskawki zajadam...u nas już nie ma

Ściskam Was jeszcze raz bardzo i całuję dzieciaczki. Z fotkami poczekam na dziewczyny, bo ja to wiesz nacykałam na maxa
Katkak 22:02, 06 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasieńka Szczęście Ty moje bardzo dziękuję za cudowny dzień pełen atrakcji, świetne miejsce na zakupy ta klamociarnia, powiem Ci nie liczyłam na takie łupy
I za gościnę, za Ciepło jakim promieniejesz i uśmiech którym zawsze Gości witasz
I za rybcie, już pływają w oczku koło gunnerki, a tamte większe do dużego oczka przerzucone
i możliwość nacieszenia się Twoja Bajką i możliwość choć przez chwilę by stać się Jej częścią
Kiedy Ty nam te fotki cyknęłaś???
Prócz Klamociarni był ryneczek z roślinami, cudne byliny przywiozłyśmy pod Kraków, a truskawki zajadam...u nas już nie ma

Ściskam Was jeszcze raz bardzo i całuję dzieciaczki. Z fotkami poczekam na dziewczyny, bo ja to wiesz nacykałam na maxa

Kochana goszczenie Was to najprawdziwsza przyjemność . Kochane dziewuszki jesteście co do jednej . Co do roślinnych zakupów na ryneczku to musicie kiedyś w środę lub sobotę przyjechać do mnie, ale wcześniej dużo, to wtedy jest tego sporo. I są ludzie, którzy przywożą rośliny ze swoich szkółek i babunie, które coś tam u siebie odkopały i sprzedają. Cieszę się, że klamociarnia nie zawiodła, bo ciągle coś z niej pokazuję i głupio by było gdybyście z pustymi rękami wyszły . I dziękuję za tyle ciepłych słów . Kochana jesteś
Doranma 22:50, 06 lip 2018

Widać, że radosne i serdeczne spotkanie bylo☺
A ja się cofnęłam aby poszukać tych trzech nowych brzozek, o których nic dotąd nie wiedziałam- muszę sobie o nich poczytać bo fajne są ☺ I koniecznie do Ciebie na kurs upychania się zapisać bo brakuje mi w ogrodzie drzew, a gdzieś podskórnie mam zakodowane, by zachowywac przepisowe odstępy i nie zacieniac sąsiadów, a to utrudnia upychanie... Z ciekawości jutro swoje drzewa policze Pozdrawiam!
Katkak 22:53, 06 lip 2018

Doranma napisał(a)
Widać, że radosne i serdeczne spotkanie bylo☺
A ja się cofnęłam aby poszukać tych trzech nowych brzozek, o których nic dotąd nie wiedziałam- muszę sobie o nich poczytać bo fajne są ☺ I koniecznie do Ciebie na kurs upychania się zapisać bo brakuje mi w ogrodzie drzew, a gdzieś podskórnie mam zakodowane, by zachowywac przepisowe odstępy i nie zacieniac sąsiadów, a to utrudnia upychanie... Z ciekawości jutro swoje drzewa policze Pozdrawiam!

Dorcia moi sąsiedzi się nie martwią, że zacieniają mi działkę i szpecą swoimi trzema paskudnymi szopami srojącymi 10 cm od płotu, więc ja o pozwolenie sadzenia też nie proszę .
Sabina76 22:58, 06 lip 2018

Kasiu, melduję że odętka zakupiona
Katkak 23:09, 06 lip 2018

Sabina76 napisał(a)
Kasiu, melduję że odętka zakupiona

Będzie Pani zadowolna
Sabina76 23:13, 06 lip 2018

Katkak napisał(a)

Będzie Pani zadowolna

Jaka Pani? Poczułam się co najmniej staro.... Plecy bolą, pamięć nie ta, a do emerytury daleko
Katkak 23:16, 06 lip 2018

Sabina76 napisał(a)

Jaka Pani? Poczułam się co najmniej staro.... Plecy bolą, pamięć nie ta, a do emerytury daleko

Wiem, to na jaja było.
Sabina76 23:31, 06 lip 2018

Katkak napisał(a)

Wiem, to na jaja było.

Ha Dlatego też się uśmiechnęłam, jak przeczytałam