Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:33, 12 maj 2014

Jag_58 napisał(a)
Kasiu u nas tez raz słońce raz deszcz ,tak że o pracy w ogrodzie można dzisiaj zapomnieć ,hosty ładnie podrosły ,widzę tam jeszcze brunnere i bluszcz jak w takim tempie będą rosły to nie długo zakwitną

To prawda, idą jak burza Tylko jedna hosta ma jeszcze liście zwinięte w ruloniki.
Katkak 20:43, 12 maj 2014

Uwielbiam taką wiosenną świeżość liści tego winobluszcza Dla mnie mógłby być taki jaśniutki cały rok
Luki 21:02, 12 maj 2014

Strasznie lubie hosty, masz bardzo dorodne okazy, taką limonkową z ostatniego zdjęcia muszę koniecznie nabyć
Katkak 21:07, 12 maj 2014

Pomarańczowa azalia już w pełni swej urody, a czerwona powolutku ją dogania
Katkak 21:11, 12 maj 2014

Luki napisał(a)
Strasznie lubie hosty, masz bardzo dorodne okazy, taką limonkową z ostatniego zdjęcia muszę koniecznie nabyć

Ja też uwielbiam hosty - jak widać zresztą i ciągle mi ich mało. Rosną u mnie od wielu lat, wiele z nich już dzieliłam na mniejsze bo pięknie się rozrastają. Czyżbyś też się kochał a w roślinkach w kolorze limonki? Trochę host hoduję z własnych nasionek, a jedną paczuszkę nasionek kupiłam w sklepie. Te moje są już spore i pora najwyższa je przepikować, a te ze sklepu wreszcie wykiełkowały. Trzymaj kciuki żeby się udało
Jag_58 21:16, 12 maj 2014

Katkak napisał(a)

Pomarańczowa azalia już w pełni swej urody, a czerwona powolutku ją dogania

Kasiu masz te same kolory azalii co ja ,i wstawiłyśmy bardzo podobne zdjęcia zajrzyj do mnie
malgorzata_s... 21:20, 12 maj 2014

Kasiu hosty cudowne Masz ich trochę Ja mam tylko trzy odmiany ale chyba dokupię bo cudne
Katkak 22:07, 12 maj 2014

Jagódko rzeczywiście

Gosiu w rzeczywistości mam ich znacznie więcej, ale wrzuciłam zdjęcia tych najciekawszych według mnie Przepadam za nimi. To jedna z roślin, w której się zakochałam kilka lat temu i nieprzerwanie ta miłość trwa
Luki 22:17, 12 maj 2014

Kciuki będę trzymał, ja też pochwale się niedługo prawie sukcesem z nasionkami, a z jakimi roślinami to możesz się domyślić
Jag_58 22:18, 12 maj 2014

Katkak napisał(a)
Jagódko rzeczywiście

Gosiu w rzeczywistości mam ich znacznie więcej, ale wrzuciłam zdjęcia tych najciekawszych według mnie Przepadam za nimi. To jedna z roślin, w której się zakochałam kilka lat temu i nieprzerwanie ta miłość trwa

Kasiu podobne upodobania mamy i zachwycaj a nas taki sam kolor kwiatów ,to bardzo sympatyczne