Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Doranma 23:01, 28 kwi 2019

Katkak napisał(a)
O, a ja myślałam, że mahonia jest bezproblemowa. Dzieci tej mojej (bo się rozsiewa) kwitną już nawet u Sylwii. Dorotko habry na budce zrobiłam technniką decoupage. Ale nic w niej nie mieszka niestety. Dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że podoba Ci się moje oczko. Mnie trochę drazni widoczna folia. Ciebie nie? Tylko szczerze. Ciekawa jestem, bo może tylko ja mam hopka na tym punkcie, a może inni nie zwracają tak na nią uwagi jak ja?

Na letnich zdjęciach w ogóle tej folii nie pamiętam. A może po prostu uroda całości sprawiła że nie zwróciłam na nią uwagi Gdybym patrzyła z bliska, na żywo i rzucała by się w oczy, to też by mnie drażniła. Ale z czasem przecież rośliny ją zamaskują? Z resztą ... Po co się doszukiwać mankamentów, skoro całość czaruje No i jak to w prawdziwej bajce, skrzaty muszą być!
Wszystkie rośliny są bezproblemowe, gdy rosną na właściwych dla siebie stanowiskach ...
Doranma 23:06, 28 kwi 2019

Katkak napisał(a)

bardzo jestem ciekawa tych tulipanów. Wyglądają obiecująco.

Mam takie od ubiegłego roku, śliczne są i kwiaty, i liście
Patrzę ze zdziwieniem na pomidorki i fasolkę. Ja twardo czekam do połowy maja, ale w końcu Ty mieszkasz w cieplejszym rejonie, to i sezon dłuższy
Katkak 02:03, 29 kwi 2019

Doranma napisał(a)

Na letnich zdjęciach w ogóle tej folii nie pamiętam. A może po prostu uroda całości sprawiła że nie zwróciłam na nią uwagi Gdybym patrzyła z bliska, na żywo i rzucała by się w oczy, to też by mnie drażniła. Ale z czasem przecież rośliny ją zamaskują? Z resztą ... Po co się doszukiwać mankamentów, skoro całość czaruje No i jak to w prawdziwej bajce, skrzaty muszą być!
Wszystkie rośliny są bezproblemowe, gdy rosną na właściwych dla siebie stanowiskach ...

Dzięki
kasiek 20:47, 29 kwi 2019

Piękne te Twoje miniaturowe rękodzieła, masz Ci tę bajkę urokliwą
Katkak 21:09, 29 kwi 2019

kasiek napisał(a)
Piękne te Twoje miniaturowe rękodzieła, masz Ci tę bajkę urokliwą

Buziol
Katkak 07:44, 30 kwi 2019

Pola napisał(a)
O rany Kasia to się nazywa mieć talent, powinnaś więcej takich cudeniek wykonać

To łatwiejsze niż myślisz
Katkak 18:56, 30 kwi 2019

Ale jestem dumna z córci za pomysłowość i inwencję . Lubi bardzo bawić się ciastoliną. Wymyśliła sobie, że będzie robić makaron i zobaczcie jak to wykombinowała

takie powojniki kiedyś z B....i przytargałam. Ładne sadzonki. Upchnęłam
Katkak 19:01, 30 kwi 2019

i taką śmieszną tabliczkę do skrzyni z ziołami zrobiłam

w mikroaltance
Katkak 19:19, 30 kwi 2019

kolejny deszczowy dzień i nuda. Dziś inspiracją do zabawy z modeliną były szklane kuleczki

powstały takie bajkowe kwiatki

Katkak 19:23, 30 kwi 2019

już w ogrodzie