Kasiu,rano do kawki przegladam Twój ogród.Jest super!!Podobnie jak ja lubisz sielskie klimaty.Potrafisz wyczarować coś z niczego (Twoje okiennice,krzesełko-wowKocham takie rzeczy,sama jestem "łowcą strychowym",poluję na stare skrzynki,meble i nadaję im nowe życie.Właśnie robię renowację starego ,wiejskiego stołu do działkowego domku
Kasiu no cóż mogę powiedzieć na Twoje lustrzane okno.... jest super!!! Magik z Ciebie ciekawe czym jeszcze zaskoczysz
Ja się przymierzam do dwóch stolików z palet, jeden niski, drugi wysoki. sama chcę zrobić. Wiem teraz to podobno modne jest. Ale ja akurat widział u znajomych w sklepie i oszalałam na punkcie takiego stolika już je widzę u mnie w ogrodzie
No to super, będziemy miały wspólne tematy poza ogródkowymi . Widzę, że podpiski hula jak trzeba, teraz każdy do Ciebie trafi . Koniecznie zrób zdjęcie swoich prac, no i oczywiście stołu, nawet jeśli jesteś w trakcie bo ciekawość mnie zeżre . A widziałaś moje stare skrzynki na płocie, co udają półki na lampki? To tak w kwestii starych skrzynek. Fajnie, będziemy się razem nakręcać. Na Ogrodowisku jest też wątek, gdzie można wrzucać różne swoje pomysły do czego baaardzo Cię zachęcam . Nazywa się chyba ozdoby świąteczne i dekoracje, czy jakoś tak, a jak wejdziesz w niego, to otwierasz kule, płotki, rzeźby czyli zrób to sam, czy coś w tym stylu . Pozdrawiam i pędzę do Ciebie zobaczyć czy są już jakieś zdjątka .
Kasiulka te okienka mam już od zeszłego roku, tylko kiedyś jak robiłam zdjęcie hortki to kucałam tam akurat i tak fajnie, wyraźnie się w nim orzech odbijał . U kogoś tutaj widziałam meble z palet i wyglądały szałowo . Zrób koniecznie, będziesz miała coś fajnego i niepowtarzalnego za grosze . A miejsca masz sporo żeby takie mebelki wstawić. Poszukaj na necie, bo z tych palet nawet meble biurowe gdzieś widziałam, łóżka, że o kwietnikach nie wspomnę. Można szaleć, naprawdę. I chcę zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia . Buziolki.
Kasiu jak zrobię stolik na pewno umieszczę focisze
Jako, że drzemie we mnie dusza artysty (lekko uśpiona ostatnimi czasy, kiedyś malowałam i rysowałam) to już robiłam ramki na zdjęcia, ramy na obrazy, biżuterię, pudełka na chusteczki, listownik i takie tam różne inne pierdółki czas na meble
Gosia nie mam żadnych planów, byłoby cudownie gdybyśmy się wreszcie mogły spotkać . Serdecznie zapraszam. . Jak się robi żeby napisać coś na PW? Bo ja sierota nie wiem? Podam Ci adres