Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

kasiek 19:00, 26 lip 2014

Kasiulka my też baaardzo Wam dziękujemy za cudowne przyjęcie i doskonały poczestunek!
Było nam bardzo miło Was widzieć, Emuś zachwycony również Wasza rodzinką, szybko skumał się z Twoim Emusiem
Fotki wkleje wieczorkiem, zwłaszcza ogródka którym jestem po prostu zauroczona! Tyle masz magicznych miejsc i zakamarków że czułam sie jak w świecie baśnie, drzewo z kulami - po prostu powalające!
Te kamyczki z oczami, paw, studnia, poidełka - słowem - bajka!
Synuś równie uroczy i daj mu dziobaska od Cioci, takiego angry birdskowego
Bardzo Wam dziękujemy raz jeszcze, jesteście wspaniałą rodziną i aż człowiek sie śmieje że dobrze że takich jak Wy będzie więcej
Katkak 19:02, 26 lip 2014

Kasiulka przywiozła mi taką niespodziankę - czyż nie jest piękna? I ten kolorek

i jeszcze takie roślinki prosto z Kasi ogródeczka - trawki, funkie, krzewuszka i biało obrzeżony barwinek - pierwszy raz takiego widzę . Zaraz lecimy sadzić .
Katkak 19:10, 26 lip 2014

kasiek napisał(a)
Kasiulka my też baaardzo Wam dziękujemy za cudowne przyjęcie i doskonały poczestunek!
Było nam bardzo miło Was widzieć, Emuś zachwycony również Wasza rodzinką, szybko skumał się z Twoim Emusiem
Fotki wkleje wieczorkiem, zwłaszcza ogródka którym jestem po prostu zauroczona! Tyle masz magicznych miejsc i zakamarków że czułam sie jak w świecie baśnie, drzewo z kulami - po prostu powalające!
Te kamyczki z oczami, paw, studnia, poidełka - słowem - bajka!
Synuś równie uroczy i daj mu dziobaska od Cioci, takiego angry birdskowego
Bardzo Wam dziękujemy raz jeszcze, jesteście wspaniałą rodziną i aż człowiek sie śmieje że dobrze że takich jak Wy będzie więcej

Kasieńka mój emuś stwierdził, że chyba rzeczywiście jakieś wspólne korzenie mamy bo tak się Mu świetnie z Wojtkiem rozmawiało i sporo poglądów mają wspólnych, że to nie może być przypadek . Strasznie się cieszę, że przyjechaliście, a następnym razem liczę na całą Czwórkę . Powiedziałaś mi dziś tyle miłych i ważnych dla mnie słów, że aż mi ciepło na serduchu . Że o świetnych radach nie wspomnę, na pewno wcielę je w życie . Gdyby nie bezlitosna ekonomia zrobiłabym to od razu . Fifi pojechał do dziadków, a my zaraz idziemy sadzić roślinki . Ściskam Was moooocno.
iwonaal 20:48, 26 lip 2014

Fajne spotkanie dziewczyny
Katkak 20:53, 26 lip 2014

hortka wylądowała tu .Fajnie mi się zgrywa z owockami mahoni i z kostrzewą
Katkak 20:54, 26 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Fajne spotkanie dziewczyny

Z Kasią inne są niemożliwe
Katkak 21:03, 26 lip 2014

Kasia dobrze pamiętam? To jest ta trawka, która ma się tak troszkę pokładać, tak?
Katkak 21:06, 26 lip 2014

A tu dwie kolejne trawki . Resztę roślinek posadzimy w pn, bo komary chciały nas żywcem pożreć.
kasiek 21:16, 26 lip 2014

Katkak napisał(a)

hortka wylądowała tu .Fajnie mi się zgrywa z owockami mahoni i z kostrzewą

Super! Niebieskie kulki mahoni, niebieskie pędy kostrzewy, do tego biel mi pasuje
kasiek 21:17, 26 lip 2014

Katkak napisał(a)

Kasia dobrze pamiętam? To jest ta trawka, która ma się tak troszkę pokładać, tak?

Tak dobrze pamiętasz, to turzyca (chyba), sama mam ja od Agani