Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

MiraR 19:00, 14 gru 2014

Ale Ty jesteś zdolna Pomysły to biorą Ci się chyba z rękawa,ja tak nie umiem a Ty widzisz daną rzecz i już wiesz co z tego zrobisz,do czego będzie służyć.
Karmik pomysłowy i na dodatek jeszcze metodą dekupażową zrobiony,ja ani tego ani tego nie potrafię.I widzę,że "za pan-brat" jesteś z narzędziami typu wycinarka itp,to dla mnie czarna magia
Katkak 19:50, 14 gru 2014

Dorota123 napisał(a)
Karmniczek piękny, też bym taki chciała zrobić, ale nie mam pojęcia jak sobie poradzić z wycięciem tego serduszka....może jakaś podpowiedź

Dorotka ja serduszko tylko narysowałam, a wyciął mi je szwagier wyrzynarką. Wiem tyle, że najpierw trzeba ponawiercać w środku dziurki, żeby było się jak do tego serduszka dobrać. Ja niestety nie potrafię się wyrzynarką posługiwać, chociaż posiadam takową . Za bardzo się o paluszki boję . Pozdrawiam.
Katkak 20:00, 14 gru 2014

elzbieta_g napisał(a)
kurcze nie wiem co najpierw chwalić....zaczynając od karmnika poprzez bałwanki a kończąc na obsypanej brokatem rodzince najmniej chyba M zadowolony
śliczności tworzą Twoje rączki i... główka
buziaki

Elunia emuś w brokacie prezentuje się równie uroczo, jak i bez niego . Cieszę się, że podobają Ci się zrobione przeze mnie rzeczy. A jak tam mięsko? Fajnie się uwędziło? Smaczne? Buziaki
Katkak 20:02, 14 gru 2014

Mira napisał(a)
Ale Ty jesteś zdolna Pomysły to biorą Ci się chyba z rękawa,ja tak nie umiem a Ty widzisz daną rzecz i już wiesz co z tego zrobisz,do czego będzie służyć.
Karmik pomysłowy i na dodatek jeszcze metodą dekupażową zrobiony,ja ani tego ani tego nie potrafię.I widzę,że "za pan-brat" jesteś z narzędziami typu wycinarka itp,to dla mnie czarna magia

Mira pisz mi tak dalej, a przestanę ziemi dotykać . Niestety takimi narzędziami nie potrafię się posługiwać, serducho wyciął szwagier na moją prośbę . Jakoś boję się urządzenia typu wyrzynarka, szkoda by było palców . Pozdrawiam
elzbieta_g 20:05, 14 gru 2014

Katkak napisał(a)

Elunia emuś w brokacie prezentuje się równie uroczo, jak i bez niego .

no ja nie wątpię
szyneczka jak na pierwszy raz ok.
Katkak 20:08, 14 gru 2014

elzbieta_g napisał(a)

no ja nie wątpię
szyneczka jak na pierwszy raz ok.

. Fajne takie mięsko własnego wyrobu, a nie te pompowane wodą ze sklepów.
wiewiora 20:29, 14 gru 2014

witaj katkak jestem na 38 stronie twojego wątku ale jestem pod wrażeniem,jesteśmy obie z podkarpacia, pozdrawiam serdecznie ,lecę czytać dalej
wiewiora 21:02, 14 gru 2014

Jarocin koło Niska iStalowej Woli witam Katkak
Nallar 22:09, 14 gru 2014

Katkak napisał(a)

Bombeczki wyszły cudne.
Kusisz Kasiu, kusisz....
U mnie kuchnia też błyszczy od brokatu, na gwałt muszę pomyśleć o jakiejś pracowni.
Katkak 22:23, 14 gru 2014

Nallar napisał(a)

Bombeczki wyszły cudne.
Kusisz Kasiu, kusisz....
U mnie kuchnia też błyszczy od brokatu, na gwałt muszę pomyśleć o jakiejś pracowni.

Ewciu ale z choineczką dziś nie zdążyłam . Może jutro uda mi się coś podziałać . Fajnie byłoby mieć taką pracownię. Ale bym klamotów naznosiła .