Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Dominika11 09:50, 26 paź 2015

a ja myślałam, że to drzwiczki Alicji ale super
Katkak 09:59, 26 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
a ja myślałam, że to drzwiczki Alicji ale super

To drzwiczki ... no właśnie, zależy co komu wyobraźnia podpowiada . Specjalnie nie ustawimy tam żadnego krasnoludka, czy innego ludzika, żeby skojarzenia były jak najbardziej swobodne, bez narzucania niczego wyobraźni .
Makao_J 10:01, 26 paź 2015

Katkak napisał(a)

Kasiu co to za cedr. Pamiętasz nazwę?
Makao_J 10:02, 26 paź 2015

Ale mi się wpisało w Twój obraz. Gdybyś nie zauważyła pytania to powtarzam je. Co to za cedr?
Dominika11 10:03, 26 paź 2015

Katkak napisał(a)

To drzwiczki ... no właśnie, zależy co komu wyobraźnia podpowiada . Specjalnie nie ustawimy tam żadnego krasnoludka, czy innego ludzika, żeby skojarzenia były jak najbardziej swobodne, bez narzucania niczego wyobraźni .
aha, czyli u mnie działa
sylwia_slomc... 10:06, 26 paź 2015

Katkak Ależ masz superaśne pomysły Jak przyjedziesz musisz koniecznie podpowiedzieć mi przy makiecie syna Fajny kącik bajkowy Dzieciaki będą zachwycone mają szczęście mając Taaaaką mamę.......mam nadzieję, że kiedyś to docenią............moje chłopaki nie doceniają niestetyOkres buntu i walko codziennej........dojrzewanie się nazywa......może kiedyś jak swoje pociechy będą mieli...........rozmarzyłam się
Katkak 10:10, 26 paź 2015

Makao_J napisał(a)
Ale mi się wpisało w Twój obraz. Gdybyś nie zauważyła pytania to powtarzam je. Co to za cedr?

Ania to modrzew japoński Diana. Uwielbiam go
Makao_J 10:12, 26 paź 2015

A to mnie zaskoczyłaś . Byłam pewna że to cedr.
Katkak 10:19, 26 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Katkak Ależ masz superaśne pomysły Jak przyjedziesz musisz koniecznie podpowiedzieć mi przy makiecie syna Fajny kącik bajkowy Dzieciaki będą zachwycone mają szczęście mając Taaaaką mamę.......mam nadzieję, że kiedyś to docenią............moje chłopaki nie doceniają niestetyOkres buntu i walko codziennej........dojrzewanie się nazywa......może kiedyś jak swoje pociechy będą mieli...........rozmarzyłam się

Dzięki Sylwuś .
Twoi chłopcy na pewno doceniają to co robisz i kochają Cię ponad miarę, ale mają teraz ten głupi, koguci wiek i pewnie nie ma dla nich chwilowo większej siary niż przytulić się do mamy . No, ale takie święte prawo dorastania, minie szybko i będą Cię na rękach nosić .
Agania 10:19, 26 paź 2015

Katkak napisał(a)

Dzięki Agatko. Powiedz mi proszę kiedy dokładnie wykonujesz ten oprysk i czym, ok?
A ten klon to na pewno nie jest Atropurpureum, on latem jest zwykły zielony. Atropurpureum też mam, ale jeszcze tyci.

Czasami zwykłe siewki klonów tak pięknie się wybarwiają

Domek Elfów - bajeczny

Jak zobaczę coś podejrzanego, wtedy stosuję to co na róże....substral 2 w 1