Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

zawitka 16:51, 09 lis 2014

Pochwal chopa za podpórki Ale na wiosnę się będzie działo
malgorzata_s... 16:56, 09 lis 2014

Ten listopad piękny Podpórki cudo Emuś zdolny Pozdrawiam
AlKa 20:13, 09 lis 2014

Pochwalę EM za podpórki, Byle do wiosny to fakt
nicol21 20:42, 09 lis 2014

Widoczki bardzo przyjemne! Taka jesień bardzo cieszy
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
beta 07:44, 10 lis 2014

AlKa napisał(a)
Limelight

wyglądają niesamowicie...jak lody śmietankowe

sesja z werbeną doskonała...po takich ujęciach chce się więcej i więcej......zatem czekam

aaa clematisy, pięknie się prezentują przy nowych podporach

pozdrawiam
AlKa 20:06, 10 lis 2014

nicol21 napisał(a)
Widoczki bardzo przyjemne! Taka jesień bardzo cieszy

Bardzo cieszy, szczególnie dodatnie temperatury, bo ja zmarźluch straszny i zimna nie znoszę.
AlKa 20:08, 10 lis 2014

beta napisał(a)

wyglądają niesamowicie...jak lody śmietankowe

sesja z werbeną doskonała...po takich ujęciach chce się więcej i więcej......zatem czekam

aaa clematisy, pięknie się prezentują przy nowych podporach

pozdrawiam

Hortensje to zdecydowanie numer 1.
Chyba dokupię wiecej, już mam koncepcję na kolejne nasadzenia, ale to w przyszłym roku.
Margarete 15:53, 12 lis 2014

O rany ale tu sie u ciebie zmieniło.........dawno mnie nie było - ostatni mój wpis widziałam chyba przy okazji wianków światecznych.. Teraz przeleciałam obrazkowym pismem i juz jestem na bieząco, rosliny urosły, wiele nowych przybyło no i wypoczynkowy kąt wielgaśny z małym oczkiem sie pojawił, pieknie masz coraz piekniej....

Pozdrawiam !
Zielona 20:24, 12 lis 2014

I ja nadrobiłam. I wiem, że obecność na forum wszystkim nam wychodzi na dobre.

PS Podpórki... w przyszłym roku muszę gdzieś zamówić, bo mój M. niestety mi takich nie zrobi.
AlKa 21:38, 12 lis 2014

Margarete napisał(a)
O rany ale tu sie u ciebie zmieniło.........dawno mnie nie było - ostatni mój wpis widziałam chyba przy okazji wianków światecznych.. Teraz przeleciałam obrazkowym pismem i juz jestem na bieząco, rosliny urosły, wiele nowych przybyło no i wypoczynkowy kąt wielgaśny z małym oczkiem sie pojawił, pieknie masz coraz piekniej....

Pozdrawiam !

Dzięki Małgosiu. Kąt wypoczynkowy bardzo dobrze się sprawdził. Są plany dobudowania grila.
Byle do wiosny.