...widzę Twoją obwódkę....urośnie i piekna będzie... Ty masz w ogóle piękny ogród a ja jeszcze nie więc takie cuś obwódkopodobne wpada w oczy i....razi!!! ale po kazaniu Marzenki i wielu innych forumowiczów już nie stękam...sadzimy go dalej...
...koty też kocham ale mój pies już nie za bardzo więc kota miec nie mogę
po czerwcowym cięciu - przyjęło się prawie wszystkie
sadzonki maczałam w ukorzeniaczu, w miejsce sadzenia wymieniła wierzchnią warstwę na pulchną glebę - mój kompost zmieszany tyci, tyci z piaskiem i podlewanie. Na zimę zasypałam prawie całe (5 cm) warstwą ziemi
hej Kasiu...ale histioria z tym maluchem...całe szczęście, że już mu lepiej....a Ty jesteś miszczu w ukorzenianiu...mi się jak narazie udało 1, słownie-jednego! bukszpanika ukorzenić
Pozdrawiam:) Teresa
W Gąszczu u Tess oraz
Ogród nad Rozlewiskiem
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Beta, Tes moje wszystkie bukszpany zaczęły się od dwóch małych kulek, które dostałam w prezencie 13 lat temu. Wszystkie pozostałe są moje mam ich teraz z 30 sztuk ? nie liczyłam i kilka obwódek i parę stożków
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.