Rysiu, dobry napis dałeś...'wiosenne natarcie zimy' , no niestety u mnie też taki podpis jest odpowiedni do bieli krajobrazu...
chyba dobrze zapamiętałam, ze w przyszłym tygodniu jest program Mai u Ciebie ?
Niestety nie będzie w tym terminie. W związku z zimową pogodą zostało odwołane dogranie wiosnnych prac w moim ogrodzie i przeniesione na maj. Mówi się trudno i trzeba jeszcze poczekać.
No właśnie...kupiłem bo bardzo mi się spodobały, mam pewien plan zmiany rabaty nad skalniakiem bo bardzo się iglaki rozrosły i trzeba coś z tym zrobić...na pewno wymienić. Ale to dopiero w maju bo wyjeżdżam na 2 tygodnie do Świnoujścia
Richie, piękne masz te nasadzenia donicowe, z których wynika, że zima do twojego ogrodu absolutnie nie ma już wstępu. Do przyjazdu Mai akurat posadzone roślinki pięknie się rozrosną i na przyjazd ekipy telewizyjnej dadzą "czadu". My ten "czad" obejrzymy w telewizji. A tak na marginesie, to nie wiem, czy już pisałam, ale muszę przyznać, że piękny masz ogród, choć różny stylistycznie od mojego.
Serdecznie pozdrawiam z jurajskiego ogrodu
a ja już myślałam, że mi napiszesz, że nie wiesz po co kupiłeś i chętnie się pozbyjesz - no trudno jak jest nowa koncepcja to czekam na realizację
i udanego pobytu nad morzem