Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

kaprys 13:25, 11 cze 2013

Ja też widziałam Twój ogród u Mai. Oczywiście pięknie się prezentował, i jak słusznie ktoś tu zauważył nie wszystkie ogrody były warte pokazywania u Mai. Oczywiście Twój ogród i Ciebie znałam z Ogrodowiska ale zastanawiałam się skąd Twój głos wydawał mi się taki znajomy. Jabyśmy się znali osobiście i rozmawiali ze sobą. Może to magia Ogrodowiska. Pozdrawiam
mira 14:12, 12 cze 2013

Hej !

żyjesz po emocjach a zwłaszcza po deszczyku ? oczko nie przelało Ci się - nie ma żartów - jak z wodą w oczku czy jest czyta?

mam pytanie kiedy tniesz te gniazdowce - teraz ? było mokro to nic nie robiłam teraz idą znów upały a tak wogóle to frunę jeszcze do innych klimatów ogrodowych i to będzie kolorowy zawrót głowy

pozdrawiam
Richie 23:39, 12 cze 2013

Żyję dalej intensywnie bo mam gości z Waszyngtonu. Oczko się nie przelało bo ma odpływ na określonym poziomie a potężne opady deszczu wodę zanieczyściły. Cyprysy gniazdkowe przycinam w lipcu. Zazdroszczę tego wyjazdu i życzę wspaniałych wrażeń.
Richie 00:19, 13 cze 2013

Pierwsze tegoroczne róże pienne Rosarium Uetersen i Sympathie

Richie 00:26, 13 cze 2013

agatanowa napisał(a)
Mi dech w piersiach zaparł widok na rzekę za murem ogrodu. To bezpośredni widok z Pana działki, Richie? Czy może są jakieś zabudowania (oprócz muru własnego) pomiędzy?

Pewnie strasznie by wiało, gdyby tego muru oporowego nie było... Ale widoku ogromny żal

Agatko ten widok za murem to nie na rzekę tylko na zalew po wyrobisku po nieistniejącej cegielni.
agatanowa 00:34, 13 cze 2013

Richie napisał(a)

Agatko ten widok za murem to nie na rzekę tylko na zalew po wyrobisku po nieistniejącej cegielni.

Ale i tak zaparł dech

A bezpośredni ten szeroki widok, czy tylko tak pokazano w TV?
Richie 00:39, 13 cze 2013

Tak ten widok jest naturalny.
agatanowa 00:42, 13 cze 2013

Richie napisał(a)
Tak ten widok jest naturalny.

Aż się prosi tajemnicze okno w murze do kompletu z lustrem
Richie 00:45, 13 cze 2013

kaprys napisał(a)
Ja też widziałam Twój ogród u Mai. Oczywiście pięknie się prezentował, i jak słusznie ktoś tu zauważył nie wszystkie ogrody były warte pokazywania u Mai. Oczywiście Twój ogród i Ciebie znałam z Ogrodowiska ale zastanawiałam się skąd Twój głos wydawał mi się taki znajomy. Jabyśmy się znali osobiście i rozmawiali ze sobą. Może to magia Ogrodowiska. Pozdrawiam

Jolu bardzo dziękuję że się podobał program Mai. Może gdzieś mieliśmy okazję porozmawiać a jak nie to na pewno jeszcze będzie na spotkaniu Ogrodowiska. Pozdrawiam pięknie
Richie 19:02, 13 cze 2013

Tawułki i berberysy po cięciu...