Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Bogdzia 10:18, 09 cze 2013

A ja nie mogę wytrzymac by Ci nie zadac trudnego pytania i mam nadzieje ze otrzymam odpowiedz. Chodzi o te uschnięte cisy. Wiem na 100% że nie czekałas na ekipę Mai by je wymienic i na pewno nie zobaczyli ich u Ciebie uschnietych, wiec to było pewnie na potrzeby programu??Mam rację?????????????
Gardenarium 10:20, 09 cze 2013

Rysiu, oglądaliśmy z Witkiem, te ryby mieliśmy okazję omacać " i "pocmokały" nas one także.

Cudnie z Mirą podkreśliliście nasze wspólne miejsce - Ogrodowisko. Dziękujemy za pozdrowienia.
Ja dziękuję za "projekt" rabatki, ze wspomniałeś

Po programie zadzwoniłam do Rysia z gratulacjami i podziękowaniami, jak również do Ani Słomczyńskiej - producentki programu, że tak wspaniale było o Ogrodowisku powiedziane, mam nadzieję, że Wy także odczuliście to jako wyróżnienie Nas jako wyjątkowej grupy ogrodników-pasjonatów w Polsce.
Mira Byłaś rewelacyjna Rysio - też, mówił z takim spokojem, wolno, wyraziście ... a te "języki ognia" to już mistrzostwo

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:22, 09 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
A ja nie mogę wytrzymac by Ci nie zadac trudnego pytania i mam nadzieje ze otrzymam odpowiedz. Chodzi o te uschnięte cisy. Wiem na 100% że nie czekałas na ekipę Mai by je wymienic i na pewno nie zobaczyli ich u Ciebie uschnietych, wiec to było pewnie na potrzeby programu??Mam rację?????????????

Bożenko, Rysio faktycznie wymienił cisy, to te co, ja mu załatwiałam, pokazywaliśmy samochód z bukszpanem jako pasażerem, pamiętasz? - ale niestety zima była wtedy ostra, korzenie roślin przemarzły, cisy świetnie wyglądały, ale nie ruszyły po zimie...Faktycznie kilka było suchych.

Instagram Ogrodowiska
AgnieszkaW 10:25, 09 cze 2013

Rysiu, moje gratulacje. Z programu emanowała perfekcja ogrodu i Twój stoicki spokój - super wypadło.
Dzidka 10:33, 09 cze 2013

Nie wiem w jakiej kolejności mam pochwalić. Czy zacząć od Właściciela i Miry, a potem ogrodu.
Czy też odwrotnie.
Ale jedno jest pewne. Wszystko wypadło świetnie.
Gratulacje !!!!!
TheMagda 10:41, 09 cze 2013

Ogród i jak i jego właściciel na medal.
Gratulacje
ell 10:54, 09 cze 2013

Gratulacje!
Cisy też mnie zadziwiły jak i Bogdzię. Ryśku Twój ogród z lotu ptaka robi ogromne wrażenie. Pozdrawiam
Bogdzia 11:20, 09 cze 2013

Gardenarium napisał(a)

Bożenko, Rysio faktycznie wymienił cisy, to te co, ja mu załatwiałam, pokazywaliśmy samochód z bukszpanem jako pasażerem, pamiętasz? - ale niestety zima była wtedy ostra, korzenie roślin przemarzły, cisy świetnie wyglądały, ale nie ruszyły po zimie...Faktycznie kilka było suchych.

Danusiu tak wiem o tym ale wiadomo że po zimie rośliny mogą uschnąc bo trzymane w doniczkach bardziej ucierpia niż w ziemii, szczególnie po tak bardzo ostrej zimie. Nie ma w tym nic dziwnego. Chodziło mi o coś innego . Rysio jest pedantem i wiem że na pewno nie czekałby z wymiana uschnietych cisów do przyjazdu telewizji. U niego zaden listek nie patrzy w złą stonę więc zapytałam o techniczna strone tego sadzenia nowych , że była pewnie na potrzeby programu bo tv potrzebuje pokazac różne sytuacje w ogrodzie. Odcinek był perfekcyjnie pokazany i przygotowany , wszystko było super w 100%.
Agnieszka_B 11:55, 09 cze 2013

ja tez spiesze pogratulowac programu , no i przede wszystkim ogrodu
wronada 12:31, 09 cze 2013

Oglądałam dziś program o Ogrodzie, który tak dobrze znam z forum, chociaż nie zostawiłam śladów chyba przez nienieśmiałość to jednak byłam częstym gościem w tym ogrodzie. Gratuluję. Ogród perfekcyjny, tylko pozazdrościć i pomarzyć.