Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Richie 22:23, 10 mar 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Świetna praca firmy ogrodniczej, chwalę, bo przeważnie tu wszyscy narzekają cięgiem na firmy, a jak widać, wcale tak nie jest we wszystkich przypadkach Ogród od razu wyelegancił się Pozdrawiam

Agnieszko,dawniej jak tuje były mniejsze to sam ciachałem ale teraz ze względu na ich wysokość to musi być profesjonalny sprzęt i dobra ręka. Z firmami to bywa różnie, najlepiej sprawdzić u kogoś innego ich pracę a także postawić swoje warunki.
Również pozdrawiam
Richie 22:39, 10 mar 2015

mira napisał(a)
Ale pucowanie odchodzi, za to jak się zrobi to potem się siedzi na tarasie i fajnie ogląda. Ja ciekawa jestem jakie bratki w tym roku zakupisz, teraz już dobry czas choć duży deszcz zapowiadają.
U Ciebie też krokusy pasują, one cieszą i są fajnym towarzyszem jak się teraz pracuje w ogrodzie.

pozdrawiam

Mira pucowanie faktycznie było i trwało cały dzień ale jestem zadowolony, wszystko zostało posprzątane i wywiezione i nic nie uszkodzone a pracowało tylko 2 osoby a szef doglądał z doskoku a ja się "tylko" przyglądałem
Kolorów bratków jeszcze nie wybrałem ale zakup się trochę opózni bo zapowiadają opady deszczu na kilka dni.
Pozdrawiam
hanka_andrus 07:39, 11 mar 2015

Zaglądam, a tu tuje walcują! Pozdrowienia zostawiami czekam na pokaz "tarasików". Mnie też interesują Twoje donice na schodkach. Pozdrawiam
Richie 18:23, 11 mar 2015

hanka_andrus napisał(a)
Zaglądam, a tu tuje walcują! Pozdrowienia zostawiami czekam na pokaz "tarasików". Mnie też interesują Twoje donice na schodkach. Pozdrawiam

Haniu, określenie "tuje walcują" bardzo fajne.Na tarasiki i schody musimy jeszcze troche potrzekać bo ma być zmiana pogody na gorszą.
Również pozdrawiam.
monteverde 21:08, 11 mar 2015

Ryśku ciąłeś już datury swoje? walcowane tujki świetnie wyglądają takie eleganckie pozdrówka
Richie 22:07, 11 mar 2015

monteverde napisał(a)
Ryśku ciąłeś już datury swoje? walcowane tujki świetnie wyglądają takie eleganckie pozdrówka

Aniu ja datury tne w jesieni przed schowaniem do pomieszczenia a teraz jeszcze nie chociaż pojawiają się już pierwsze pąki. Przycinam nad mocnym i zdrowym pąkiem. Pozdrówka.
mira 22:43, 11 mar 2015

za pamięci Miedzian 50 WP w stężeniu 0,3% /30 mg/10 l wody/ termin luty/marzec przed rozwojem paków - to opryskiwanie profilaktyczne róż w stanie bezlistnym - tak mi producent opisał więc się dzielę

pozdrawiam
marzena 23:02, 11 mar 2015

wszystko zaplanowane i wypucowane, no normalka u Ciebie !
Richie 23:30, 11 mar 2015

mira napisał(a)
za pamięci Miedzian 50 WP w stężeniu 0,3% /30 mg/10 l wody/ termin luty/marzec przed rozwojem paków - to opryskiwanie profilaktyczne róż w stanie bezlistnym - tak mi producent opisał więc się dzielę

pozdrawiam

Dobra kobieto bardzo dziękuję za pełną informację
Również pozdrawiam.
Richie 23:36, 11 mar 2015

marzena napisał(a)
wszystko zaplanowane i wypucowane, no normalka u Ciebie !

Marzenko dzięki za odwiedziny ale z tym "wypucowaniem" to przesada ale lubię mieć porządek
Pozdrawiam wiosennie