Agnieszko,dawniej jak tuje były mniejsze to sam ciachałem ale teraz ze względu na ich wysokość to musi być profesjonalny sprzęt i dobra ręka. Z firmami to bywa różnie, najlepiej sprawdzić u kogoś innego ich pracę a także postawić swoje warunki.
Również pozdrawiam
Mira pucowanie faktycznie było i trwało cały dzień ale jestem zadowolony, wszystko zostało posprzątane i wywiezione i nic nie uszkodzone a pracowało tylko 2 osoby a szef doglądał z doskoku a ja się "tylko" przyglądałem
Kolorów bratków jeszcze nie wybrałem ale zakup się trochę opózni bo zapowiadają opady deszczu na kilka dni.
Pozdrawiam
Zaglądam, a tu tuje walcują! Pozdrowienia zostawiami czekam na pokaz "tarasików". Mnie też interesują Twoje donice na schodkach. Pozdrawiam
Haniu, określenie "tuje walcują" bardzo fajne.Na tarasiki i schody musimy jeszcze troche potrzekać bo ma być zmiana pogody na gorszą.
Również pozdrawiam.
Aniu ja datury tne w jesieni przed schowaniem do pomieszczenia a teraz jeszcze nie chociaż pojawiają się już pierwsze pąki. Przycinam nad mocnym i zdrowym pąkiem. Pozdrówka.
za pamięci Miedzian 50 WP w stężeniu 0,3% /30 mg/10 l wody/ termin luty/marzec przed rozwojem paków - to opryskiwanie profilaktyczne róż w stanie bezlistnym - tak mi producent opisał więc się dzielę