Już się cieszę idealnie będzie mi pasował do hortensji w lasku, zwłaszcza jesienią będzie to zachwycać
pogoda cudna, pewnie dopieszczasz ogród przed zimą, o ile nie podróżujesz....ach, jaka to musi być radość, każdy powrót i bieg do ogrodu
sprawdzałam w necie gdzie to kupić i tam są zdjęcia z takim raczej różowym pod tą nazwą - i tak to jest z tymi zdjęciami
czyli nie różowy? no cudny po prostu !
Ilekroć tu wchodze to mysle, że porzucę ogrodowisko na rzecz forum o fotografii i wreszcie sie nauczę tak piekne zdjęcia robić. sprzęt mam ino wiedzy niet
ogród wymaga cierpliwości i czasu - to wiemy wszyscy
ja często chodzę wokół jakiegoś miejsca w swoim ogrodzie i męczę się straszenie...co jest nie tak ? dlaczego to nie gra ?
i często przesadzam , wysadzam i przenoszę w poszukiwaniu fajniejszego efektu
latam z łopatą, czy taczką, dźwigając często już bardzo stare rośliny
uwielbiam robić zdjęcia i ciesze się, że mogę się tutaj nimi dzielić
postaram się nie zawieść
niestety nie robię już prawie nic w ogrodzie poza "wtykaniem" cebul czosnków, które kupuję "na wyjeździe"
bardzo teraz pracuję i często pisze do Was z daleka
aktualnie macham z Francji
w ogrodzie...czeka mnie tylko "ocieplenie" traw i kopczykowanie róż - na resztę chyba już czasu nie znajdę
ach...może jakoś rodzinnie pograbimy liście w jakiś piękny weekend....i tyle
macham ...Wasza Wilczyca
kochana moja Kokoszko .... łap aparat w donie i rób fotki.... ja nie mam "głębszego" pojęcia o fotografii...zero szkół w tym kierunku, zero kursów...większość tego, co pewnie wpadło Ci w oko, to intuicja i wyczucie...a do tego potrzebna tylko praktyka..ćwicz, ćwicz a zobaczysz jakie efekty osiągniesz...jeśli tylko masz dobry sprzęt ... efekt murowany...
zresztą każdy robi zdjęcia z odrobiną "swojego wyczucia" , tego czegoś charakterystycznego...a tego w szkole, ani na żadnym forum nie uczą
pocieszona ????
...a tak z innej beczki...miło mi, ze Ci się podoba ....