Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

WilczaGora 17:40, 13 paź 2014

BusyBee napisał(a)
Przepiękne zdjęcia.....napatrzeć się nie mogę na kolory w Twoim ogrodzie....nic dodać, nic ująć...

ta jesień taka ciepła ... pozwala się cieszyć taką ilością kwiatów, że aż serce roście...

macham z Wilczej
WilczaGora 17:42, 13 paź 2014

Milka napisał(a)

one jak większość astrowatych ładnie się rozłogami rozrastają
chętnie Ci na wiosnę odkopię kawałek i będziesz potem jak ja ... dzielić i dzielić i dzielić ... bez końca
Gardenarium 17:53, 13 paź 2014

A czy ten aster jest wysoki czy raczej niski? I jak z mączniakiem? bo ja też testuję astry, mam sporo fotek od Foerstera, bo akurat trafiłam na pełną ofertę, ale takiego chyba nie widziałam
Jedyny, jaki u mnie daję radę w półcieniu to wysoki biały.

Doczytałam że do kolan, może być.

Instagram Ogrodowiska
WilczaGora 18:03, 13 paź 2014

Gardenarium napisał(a)
A czy ten aster jest wysoki czy raczej niski? I jak z mączniakiem? bo ja też testuję astry, mam sporo fotek od Foerstera, bo akurat trafiłam na pełną ofertę, ale takiego chyba nie widziałam
Jedyny, jaki u mnie daję radę w półcieniu to wysoki biały.

Doczytałam że do kolan, może być.

tnę astry dość mocno na przełomie maja i czerwca, żeby były zwarte, kuliste i niezbyt wysokie
ani razu nie miałam mączniaka na nowo-belgiskich, choć internet huczy od ostrzeżeń na ten temat...może miejsce mam dla nich dobre...sama nie wiem...

porobiłam z nich obwódki całej mojej różanki i to był bardzo dobry pomysł
ryska 18:28, 13 paź 2014

Zwariowałam
Wytężam wzrok w poszukiwaniu ukrytych obrazów w kropelkach na astrach i przywrotniku
Piękne są. Pozdrawiam
WilczaGora 20:43, 13 paź 2014

ryska napisał(a)
Zwariowałam
Wytężam wzrok w poszukiwaniu ukrytych obrazów w kropelkach na astrach i przywrotniku
Piękne są. Pozdrawiam

ojej...szanuj oczka szanuj
Sebek 22:51, 13 paź 2014

Fotografie jak zwykle na najwyższym poziomie Wzdycham do każdej
roma2 09:27, 14 paź 2014

Witam. Jestem tu nowa, ale od dawna cichutko ogladam Pani ogród. Jest cu-do-wny! Pozdrawiam i nie dam się wygonić.
Pszczelarnia 12:07, 14 paź 2014

WilczaGora napisał(a)
Aster novi-belgii "Dauerblau".

I to akuratne klimaty na październikowy oczekiwany deszcz. "wiecznie niebieski" jest cudny!
Margarete 16:09, 14 paź 2014

Cudne te foty u ciebie ......jak zwykle, powalające....... i cóz z tego ze tez mam u siebie i marcinki, i trawy z rochodnikami i jeżówki kiedy nie umiem ich tak skomponować żeby sie pieknie przenikały wzajemnie i jeszcze piekniej sfotografowac i pokazac.......to dar i duża umiejetnośc.
Uwielbiam tu wpaśc do ciebie na Wilczą i nawet jak mam zaległości w czytaniu to tylko "przelecieć" obrazkowym pismem i napaść swoje zmysły...... już własnie je napasłam dzisiaj ale nie wiem na jak długo mi tych wrażen wystarczy.....
Jeszcze tu wróce niebawem.....