Marta, tak pęknie to napisałaś, że się aż wzruszyłam...nawet nie wiem co powiedzieć...spotkało mnie ostatnio tyle trudnych spraw i niemiłe, anonimowe komentarze, ...to może zwyczajnie ...dziękuję
moje są posadzone około 50 cm od płotu...w ostatnich latach jarzębiny nie mają szczęścia (podobnie jak kasztany...choć te z innego powodu)... grzyby pochłaniają jarzębiny, tracą szybko liście, to fakt, ale moje chociaż pięknie owocują
dziękuję, ciesze się, że się podobają jutro nowa "dawka" a może nawet coś dziś wstawię ... obiecałam ptaszki...
od 3 dni, codziennie rano wstawiam jakaś galerię, bo mam taką masę zdjęć, ze chcę im dać "wolność"...
czytałam dziś na innych wątkach o Twoim problemie z FB ... szok...ja ostatnio dostałam jakiś filmik "to tamto", na którym zostałam oznaczona
przeraża mne ta nieprzewidywalność i hakerstwo związane z FB
np. wyjeżdżasz na kilka dni (co u mnie nie jest rzadkie), a na FB rozsyłasz jakieś masakryczne, niemoralne filmy do wszystkich znajomych, nie mając o tym pojęcia ...co za okrutny świat...
czytałam, ze ktoś Ci się na profil włamał...jakiś czas temu Anicie (Enya)i Małej Mi zatrudnienie ktoś zmienił... sama to zauważyłam i pisałam o tym...
Perliście mokry futrzak ...cudowny Uwielbiam przywrotniki...
U mnie jak pani kosowa przychodzi na śniadanie na taras najpierw wygania wszystkie inne ptaki, goni je z wściekłością, jada dopiero jak zostanie sama... Co za charakterek Ta mina na Twoich zdjęciach świadczy sama za siebie
Piękne zdjęcia
Uwalniaj je, my chętnie pooglądamy te cudeńka
Bardzo dziękuję za rady w sprawie hortensji, ale nie mam zielonego pojęcia czy moja jest bukietowa czy ogrodowa chyba muszę poczekać aż zakwitnie i może po kwiatach ją rozpoznam, gorzej jak nie zakwitnie