Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

lojalna_ 18:34, 11 lut 2015

Wilczyco znowu masz zew ..... Kropelkowy tym razem

Tylko tutaj podziwiac bede ...... skasowałam fb klopot z hakerem sie pojawił ofkorse załamujacy
WilczaGora 19:39, 11 lut 2015

Zielona napisał(a)
Ewo, zaglądam do Ciebie tu i tam i... zawsze nacieszę oczy. Masz talent. Do tworzenia ogrodu i do uwieczniania go na zdjęciach. Twój wątek to taki balsam. Jak wyjście na wystawę... Podziwiam zawsze.

Marta, tak pęknie to napisałaś, że się aż wzruszyłam...nawet nie wiem co powiedzieć...spotkało mnie ostatnio tyle trudnych spraw i niemiłe, anonimowe komentarze, ...to może zwyczajnie ...dziękuję

Viola napisał(a)
Ewa, tzn. ile cm od ogrodzenia. Mam jeden jarząb pospolity, posadziłam go na eksponowanym miejscu (bo ładny był), a on mi wcześnie liście zrzucił i stał taki łysy. Przesadzę go gdzieś, żeby mi wstydu nie przynosił. Nie wiem gdzie go dać, chociaż niby mam dużo miejsca. Chyba przy ogrodzeniu, przy lasku brzozowym go posadzę, będą ptaszki przylatywać
moje są posadzone około 50 cm od płotu...w ostatnich latach jarzębiny nie mają szczęścia (podobnie jak kasztany...choć te z innego powodu)... grzyby pochłaniają jarzębiny, tracą szybko liście, to fakt, ale moje chociaż pięknie owocują
WilczaGora 19:47, 11 lut 2015

Karol99 napisał(a)
Zdjęcia zjawiskowe.
dziękuję, ciesze się, że się podobają jutro nowa "dawka" a może nawet coś dziś wstawię ... obiecałam ptaszki...

lojalna_ napisał(a)
Wilczyco znowu masz zew ..... Kropelkowy tym razem

Tylko tutaj podziwiac bede ...... skasowałam fb klopot z hakerem sie pojawił ofkorse załamujacy

od 3 dni, codziennie rano wstawiam jakaś galerię, bo mam taką masę zdjęć, ze chcę im dać "wolność"...

czytałam dziś na innych wątkach o Twoim problemie z FB ... szok...ja ostatnio dostałam jakiś filmik "to tamto", na którym zostałam oznaczona
przeraża mne ta nieprzewidywalność i hakerstwo związane z FB
np. wyjeżdżasz na kilka dni (co u mnie nie jest rzadkie), a na FB rozsyłasz jakieś masakryczne, niemoralne filmy do wszystkich znajomych, nie mając o tym pojęcia ...co za okrutny świat...
czytałam, ze ktoś Ci się na profil włamał...jakiś czas temu Anicie (Enya)i Małej Mi zatrudnienie ktoś zmienił... sama to zauważyłam i pisałam o tym...

cienkość tego świata

lojalna_ 19:53, 11 lut 2015

dziwne i bardzo nieprzyjemne uczucie..... Musze sobie zrobic przrwe ....

Piekne fotki
WilczaGora 20:10, 11 lut 2015

lojalna_ napisał(a)
dziwne i bardzo nieprzyjemne uczucie..... Musze sobie zrobic przrwe .... Piekne fotki
powiem Ci że do mnie zwątpienie przychodzi już z coraz większą częstotliwością
WilczaGora 20:16, 11 lut 2015

Pani Kosowa (f.Turdus merula) pilnuje orzechów i resztek łupin, posilając się co chwila...

Viola 22:16, 11 lut 2015

Ależ ona apodyktyczna. Szkoda mi jej męża
Kuklik 23:45, 11 lut 2015

Perliście mokry futrzak ...cudowny Uwielbiam przywrotniki...
U mnie jak pani kosowa przychodzi na śniadanie na taras najpierw wygania wszystkie inne ptaki, goni je z wściekłością, jada dopiero jak zostanie sama... Co za charakterek Ta mina na Twoich zdjęciach świadczy sama za siebie
grembosia 01:21, 12 lut 2015

Ależ te Twoje zdjęcia oddają treść... niesamowite.
Agatek 09:38, 12 lut 2015

Piękne zdjęcia
Uwalniaj je, my chętnie pooglądamy te cudeńka

Bardzo dziękuję za rady w sprawie hortensji, ale nie mam zielonego pojęcia czy moja jest bukietowa czy ogrodowa chyba muszę poczekać aż zakwitnie i może po kwiatach ją rozpoznam, gorzej jak nie zakwitnie