Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

Warmia 09:39, 11 lut 2015

Jeszcze coś dodam. Zdjęcia zdjęciami, ale ogród tak skomponowany nie może się źle fotografować Sam dla siebie jest reklamą. Podziwiam ludzi, którzy mają taką wiedzę i takie wyczucie ogrodowe. Będę nadal podglądać i napawać się Twoim ogrodem.
Gardenarium 09:54, 11 lut 2015

Warmia napisał(a)

A z innej beczki, widzę, że lubujesz się w zdjęciach w dużym zbliżeniu. Kończyłaś jakiś kurs fotografii? Pytam, bo zdjęcia są genialne. Uwielbiam takie zdjęcia

Żeby robić piękne zdjęcia trzeba mieć zmysł artystyczny, jak ktoś tego nie ma, żaden kurs mu nie pomoże Wilcza Góra to ma

A jak ktoś ma, to kurs pozwoli wykorzystać więcej możliwości aparatu i fotografa

Instagram Ogrodowiska
Warmia 09:57, 11 lut 2015

To pytanie było bardziej retoryczne
Gardenarium 10:00, 11 lut 2015

Aaaa...

Instagram Ogrodowiska
Warmia 10:02, 11 lut 2015

Danusiu, przecież ja widzę, że w Wilczycy talent ogromny i niesamowite wyczucie przyrody.
agata19762 10:58, 11 lut 2015

Ewa brak słów ...cudnie
WilczaGora 12:57, 11 lut 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Melduję obejrzenie dzisiejszej galerii. Oj, może być, może być, powiem więcej - jest pięknie i subtelnie

nie chciałam znów obciąząć naszych żołądków "Pszczólkową mieszanką" miodowo-koniakową

Warmia napisał(a)
Dziękuję za odpowiedźCoś będę musiała pokombinować, bo mam je od strony wschodniej, w przedogródku, więc to miejsce musi robić wrażenie na dzień dobry.
A z innej beczki, widzę, że lubujesz się w zdjęciach w dużym zbliżeniu. Kończyłaś jakiś kurs fotografii? Pytam, bo zdjęcia są genialne. Uwielbiam takie zdjęcia

Warmia napisał(a)
Jeszcze coś dodam. Zdjęcia zdjęciami, ale ogród tak skomponowany nie może się źle fotografować Sam dla siebie jest reklamą. Podziwiam ludzi, którzy mają taką wiedzę i takie wyczucie ogrodowe. Będę nadal podglądać i napawać się Twoim ogrodem.

widzę że nie masz wątku więc ciężko będzie o zdjęcia i lepsze porady, ale jeśli zależy Ci na dobrym wrażeniu...u mnie sprawdziły się doskonale hortensje bukietowe w mariażu z trawami, rozchodnikami w bukszpanowej obwódce...
nie kończyłam żadnego kursu fotograficznego
jestem dla siebie sama uczniakiem i nauczycielem w jednej osobie
jedyne co mogę powiedzieć od serca, to..."praktyka czyni mistrza"
to chyba najlepsza charakterystyka tego, co metodą prób i błędów uzyskuję i tu Wam pokazuję
zapraszam do odwiedzin

Gardenarium napisał(a)
Żeby robić piękne zdjęcia trzeba mieć zmysł artystyczny, jak ktoś tego nie ma, żaden kurs mu nie pomoże Wilcza Góra to ma A jak ktoś ma, to kurs pozwoli wykorzystać więcej możliwości aparatu i fotografa
Danusiu,
sprawiłaś mi ogromną przyjemność. I miłym komentarzem i tym, że tu zajrzałaś. Dziękuję

agata19762 napisał(a)
Ewa brak słów ...cudnie
Dziękuję za takie cudne "no comments"
Zielona 13:14, 11 lut 2015

Ewo, zaglądam do Ciebie tu i tam i... zawsze nacieszę oczy. Masz talent. Do tworzenia ogrodu i do uwieczniania go na zdjęciach. Twój wątek to taki balsam. Jak wyjście na wystawę... Podziwiam zawsze.
Viola 17:20, 11 lut 2015

WilczaGora napisał(a)

jarzębiny mam 2 miejscach, posadzone w linii ogrodzenia ...

Ewa, tzn. ile cm od ogrodzenia. Mam jeden jarząb pospolity, posadziłam go na eksponowanym miejscu (bo ładny był), a on mi wcześnie liście zrzucił i stał taki łysy. Przesadzę go gdzieś, żeby mi wstydu nie przynosił. Nie wiem gdzie go dać, chociaż niby mam dużo miejsca. Chyba przy ogrodzeniu, przy lasku brzozowym go posadzę, będą ptaszki przylatywać
Karol99 17:49, 11 lut 2015

Zdjęcia zjawiskowe.