Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

Madzenka 22:32, 22 gru 2015

Wszystkie Twoje kolby są piekne. Masz dar widzenia obiektywem idelanych połączeń.
WilczaGora 22:35, 22 gru 2015

Madzenka napisał(a)
Wszystkie Twoje kolby są piekne. Masz dar widzenia obiektywem idelanych połączeń.
i to chyba najbliższy mojemu sercu fotograficzny komplement ...

"Masz dar widzenia obiektywem idealnych połączeń." - chyba sobie to wydrukuję i powieszę w reprezentacyjnym miejscu w domu

Urszulla 22:59, 22 gru 2015

Ewo, macham i życzę sił do gotowania i przygotowań a potem dobrego odpoczynku, niech się wiedzie to co pokazujesz zawsze się podoba
WilczaGora 23:31, 22 gru 2015

Urszulla napisał(a)
Ewo, macham i życzę sił do gotowania i przygotowań a potem dobrego odpoczynku, niech się wiedzie to co pokazujesz zawsze się podoba
działam preżnie, bo mam tylko 2 wieczory, ale dam radę ... zawsze daję tak już mam
WilczaGora 23:53, 22 gru 2015

Właśnie skończone ... moje "alternatywne" choinki świąteczne.
Największa ma 1 metr wysokości ... bardzo nowoczesne, ale bardzo w moim stylu ...

00:53, 23 gru 2015
Ewa

Imię biblijne, pochodzące od hebrajskiego chawah (oddychać) lub chayah (żyć). Według Starego Testamentu Ewa była pierwszą kobietą.

Kobiety o tym imieniu cechuje duża wrażliwość i inteligencja. Ewa lubi otaczać się rodziną i przyjaciółmi i często bywa o nich zazdrosna. Jest przywiązana do ideałów i lubi sama decydować o sobie. Jej energia życiowa pozwala się jej spełniać na wielu polach, wewnętrzny upór pozwala jej osiągnąć sukces mimo przeciwności losu.

cytat z kalendarza imienin (Kalbi.pl)

Z okazji nadchodzacych imienin Najlepsze Życzenia od nas wszystkich ,bo pewnie wszyscy sie tu dołączą.
Niech wszystko kwitnie w Twym Ogrodzie jak najpiekniej a życie niech układa Ci się jak najpomyślniej.A aparat foto niech będzie Twym najlepszym sprzymierzeńcem prywatnie i zawodowo

A choinki przepiękne

01:00, 23 gru 2015
WilczaGora napisał(a)
działam preżnie, bo mam tylko 2 wieczory, ale dam radę ... zawsze daję tak już mam

To i ja też dam rade ogarnąć sytuację
Wilczyca da radę to i ja muszę
tylko dwa wieczory
więc galopem ruszę
WilczaGora 09:13, 23 gru 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Ewa

Imię biblijne, pochodzące od hebrajskiego chawah (oddychać) lub chayah (żyć). Według Starego Testamentu Ewa była pierwszą kobietą.

Kobiety o tym imieniu cechuje duża wrażliwość i inteligencja. Ewa lubi otaczać się rodziną i przyjaciółmi i często bywa o nich zazdrosna. Jest przywiązana do ideałów i lubi sama decydować o sobie. Jej energia życiowa pozwala się jej spełniać na wielu polach, wewnętrzny upór pozwala jej osiągnąć sukces mimo przeciwności losu.

cytat z kalendarza imienin (Kalbi.pl)

Z okazji nadchodzacych imienin Najlepsze Życzenia od nas wszystkich ,bo pewnie wszyscy sie tu dołączą.
Niech wszystko kwitnie w Twym Ogrodzie jak najpiekniej a życie niech układa Ci się jak najpomyślniej.A aparat foto niech będzie Twym najlepszym sprzymierzeńcem prywatnie i zawodowo

A choinki przepiękne

Jak przepięknie się przygotowałaś... specjalnie dla mnie ...
sprawiłaś mi ogromną radość ... jaki miły poranek !!!
Serdecznie Ci dziękuję z całego, mojego Wilczego serduszka za przemiłe i jakże prawdziwe życzenia
Jak to dobrze mieć swój dzień !!!

p.s. "ogień pod garnkami już rozpalony"
działam dalej...
WilczaGora 11:51, 23 gru 2015

dziś zaświeciło słonko ... od razu lepiej ... śniegu nie ma no trudno, ale nie jest przynajmniej ponuro
za oknem łagodnie falują trawy...sielsko

p.s. "kule bombkowe" kosztowały mnie kilka wieczorów pracy, ale bardzo mi były potrzebne w tym miejscu to prezent niespodzianka dla mojej mamy
14:40, 23 gru 2015
Wspaniały widok z okna,w oddali las,blisko falujące trawy,słoneczko

Kule bardzo pomysłowe i harmonizują z kulami na lampie

Wpadłam na chwilę w przerwie między myciem okien i praniem dywanów w salonie
taki piekny widok motywuje mnie do dalszej pracy

Szybko lecę czyścić dywany bo przedszkole tylko do 17:00- tej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies