Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

MUZA 07:00, 24 gru 2015

Życzę zdrowych,pogodnych Świąt Bożego Narodzenia.
Karol99 11:10, 24 gru 2015

Zdrowych, wesołych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szcześliwego Nowego Roku.
11:36, 24 gru 2015
Zdrowych Wesołych Świąt,pomyślności w Nowym Roku
kosolka 12:15, 24 gru 2015

WilczaGora napisał(a)

Kule bombkowe są niesamowite! Zgapiam pomysł Napisz mi przy okazji na jakiej bazie robiłaś - na styropianowych kulkach?

Spokojnych, zdrowych i pełnych miłości Świąt, Ewuniu!
iwonaal 23:42, 24 gru 2015

Zdrowych spokojnych świąt Bożego Narodzenia
waldek727 04:11, 25 gru 2015

12:53, 28 gru 2015

Bardzo pięknie ujełaś na swoim blogu coś,co sobie od dawna z pewnością uświadamiałam,ale może nie do końca potrafiłam ująć to w słowa.

"Jestem bardzo sentymentalna.
Ogromnie ważne są dla mnie przedmioty, które towarzyszą mojemu ciekawemu życiu. Tworzą jego barwy.
Rzeczy, które niosą ze mną wspomnienia chwil, miejsc, spotkań.
Czasem tę rolę pełni też muzyka, smaki czy zapachy.
Potrafią przenieść mnie myślami o tysiące kilometrów, czy dziesiątki lat."-to Twoja wypowiedż oczywiście

I ten "jagodowo-malinowy koktail" jak to pięknie Pszczółka ujęła

Czyli bombkowe dziewczęta z mojego holu mogę śmiało określić jako "Dziewczęta wśród malin"

Poświątecznie pozdrawiam i szampańskiego sylwestra życzę w tonacji jagodowo-malinowej lub każdej innej przez Ciebie sobie wymarzonej

Szczęśliwego Nowego Roku

Pozdrówka zasyłam ja i moje Dziewczęta wśród malin
P.S.: A w salonie zakrólował mi błękit i turkus dzięki Twoim marokańskim inspiracjom.Kiedyś myślałam sobie w takich sytuacjach,że "małpuję",ale moja znajoma ,która ma niezły gust wnętrzarski stwierdziła,że "nie ma nic złego w naśladowaniu dobrych wzorców"

Kasya 12:56, 28 gru 2015

WilczaGora napisał(a)
dziś zaświeciło słonko ... od razu lepiej ... śniegu nie ma no trudno, ale nie jest przynajmniej ponuro
za oknem łagodnie falują trawy...sielsko

p.s. "kule bombkowe" kosztowały mnie kilka wieczorów pracy, ale bardzo mi były potrzebne w tym miejscu to prezent niespodzianka dla mojej mamy

wybacz ze pomine dekoracje ale te trawy za oknem...piekne
Urszulla 18:40, 28 gru 2015

Tak, te trawy są bombowe. Już w zeszłym roku o nie pytałam- pisałaś że to Gracimullus ale u mnie on nie kwitnie i zastanawiam się czy coś nie pokręciłam. Wybadałam temat traw i okazuje się że kwitną inne miskanty chińskie. Tak by mi się marzyło Twój pomysł skopiować.
Oczywiście kule od wewnątrz robią świetną dekorację.
WilczaGora 22:51, 28 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzymy ogromu łask płynących od Bożej Dzieciny wprost do Serc Waszych i rodzin. Oraz Wigilii w rodzinnym gronie przepełnionej miłością.

Najserdeczniej dziękuję za przepiękne życzenia, teraz czekam ich spełnienia