Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

bleebla 19:45, 25 paź 2014

noemi napisał(a)
Aga, ale masz ślicznie ! …. i fakt, teraz tylko czekać aż wszystko bujnie na maksa Obrzeża to jest to ! u mnie trawnik jeszcze nie ma ostatecznego kształtu a chciałabym mieć to już za sobą …

miłego wieczoru

Mnie zmiana kształtu rabat wypompowała ogrodowo Za długo to trwało. Nie pamiętam, żebym usiadła sobie na tarasie i podziwiała widoki przez lato. Cały czas praca. Z resztą co podziwiać, jak wszystko wykopane i kostka luzem na trawniku leży.
Cieszę się, że to zrobiłam, ale już nie przewiduję takich dużych rewolucji w moim ogrodzie

No i jeszcze nasuwa mi się pytanie... jaki los spotka Twojego zawijaska?
bleebla 19:47, 25 paź 2014

AlKa napisał(a)

Jakie ogniste kolory, super zdjęcie

Dziękuję Alu. Zdjęcie Twojej werbeny jednak bardziej mi się podoba Nic go nie przebije
noemi 19:52, 25 paź 2014

Aga , ciągle nie wiem … męczy mnie to , ale nie mam serca go ruszać nawet bukszpany tam ładnie rosną. Proste linie są fajne, ale koniecznie z obrzeżem , tak jak u Ciebie … no i mam problema … najlepiej jak by zawijaska dało się wkomponować w linie proste … ale to już wyższa szkoła jazdy … sama nie dam rady tego rozwiązać
bleebla 21:39, 25 paź 2014

noemi napisał(a)
Aga , ciągle nie wiem … męczy mnie to , ale nie mam serca go ruszać nawet bukszpany tam ładnie rosną. Proste linie są fajne, ale koniecznie z obrzeżem , tak jak u Ciebie … no i mam problema … najlepiej jak by zawijaska dało się wkomponować w linie proste … ale to już wyższa szkoła jazdy … sama nie dam rady tego rozwiązać

Ach te rozterki ogrodowe Twój zawijasek taki ładny, rozrośnięty i zachwyca. Na pewno da się go jakoś połączyć. Miałam wrażenie na jednym zdjęciu, że z kółka próbujesz zrobić kwadrat. Może mi się tylko wydawało?
Masz teraz dużo czasu, żeby pomyśleć.

...Jeszcze przypomniało mi się co kiedyś Marzenka Ci napisała. Nie zmieniaj wiosną tylko jesienią. Wtedy jest prościej.

Pozdrawiam wspierając
noemi 21:47, 25 paź 2014

Aga, nie , z kółka nie robię kwadratu, pewnie kwestia kadru , dzięki za wsparcie jesienią, czyli teraz ? pomyślę o tym … jutro

buziak
bleebla 22:10, 25 paź 2014

Nawet jak zaczniesz jutro to też będę Cię wspierać i to podwójnie

Wiosną wszystkiego szkoda. W końcu czekało się na rozkwit całą zimę. Wtedy wszytko takie piękne, soczysto zielone bukszpany, młode listki na drzewach, i piękne kwiaty. Jak można to wykopywać wtedy? Jesienią jest inaczej...

Pozdrawiam i życzę miłych snów
Malgosik 11:01, 26 paź 2014

śliczny ten klonik
bleebla 11:55, 26 paź 2014

Malgosik napisał(a)
śliczny ten klonik

Mam jeszcze jedno z dzisiaj, zamrożone

i resza zdjęć ze szronem

bleebla 11:59, 26 paź 2014

bleebla 12:03, 26 paź 2014

lece poleżakować na ogrodzie, życzę wszystkim miłego dnia