Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

bleebla 11:24, 07 lis 2014

Milka napisał(a)
Agnieszko, juz możesz zbierać, w domu niech wyschnie i czekamy na wiosnę
wiesz, że u mnie jakby co zapas i sadzonek i nasion, naprawdę od groma
Pierwsze siane miałam w czerwcu, po tygodniu wzeszła i błyskawicznie kwitła i była ogromna, w tym roku, jako że zima właściwie nie była, sadzonki przetrwały w gruncie, więc siałam w marcu...stwierdzam, że dłużej wschodziły, ale z kwitnieniem nie było problemu, wręcz inwazja nadal wschodzą nowe i nadal kwitną
pozdrawiam
aha, roślinki od ciebie miały śliczne wybarwione listki, ale juz zgubiły, ciekawa jestem jak za rok, są w towarzystwie lawendy i werbeny

Wykonano Zabrałam do domu kilka kwiatów, resztę zastawię i zobaczę czy przeżyje i gdzie się rozsieje

Guzikowiec gubi liście przy pierwszych przymrozkach. Faktycznie liście ładnie się przebarwiły. W tamtym roku nie zdążyły i nie miałam okazji ich zobaczyć.
Trzymam kciuki za Twoje okazy
bleebla 11:24, 07 lis 2014

bartek_luberda napisał(a)
Ale ekstra dyńka

bleebla 11:25, 07 lis 2014

nicol21 napisał(a)
Dynia czaderska!!! Zdolniachy z Was!!!

Pozdrowienia od całej rodzinki
bleebla 11:29, 07 lis 2014

ewa004 napisał(a)
Odmachuję....kurcze jakie brzydkie słowo macham

Lepiej brzmi odmachowywuję. Mimo, że błędem ortograficznym, ale nikt się nie obrazi
bleebla 11:48, 07 lis 2014

ewakatowice napisał(a)
Dynia świetna, zdolna rodzina i bardzo kreatywna. Popieram i wspieram młodych artystów :

buzial

Dzieci maja duża fantazję. Ja bym nie pomyślała, żeby z dyni wyciąć Minnie na halloween No ale jak mus to mus
bleebla 11:57, 07 lis 2014

Jagodaa napisał(a)

Dzięki, wszystko ok, tylko musiałam się w końcu porządnie zabrać za życie pozaogrodowe .

Młodsza od Ciebie na pewno nie jestem, może byłam po prostu prekursorem w dziedzinie dyniowych lampionów, hehe (choć szczerze w to wątpię). Kuzynowi kładłam na parapecie w nocy taki lampion, żeby go wystraszyć .

Miło gościć prekursora dyniowych wykrawanek w swoich skromnych progach Cóż za zaszczyt

Dobrze, że w szafie już poukładałaś
Czytałam, że ciężki piątek przed Tobą. Na szczęście już tylko połowa, a potem cudowna sobota
bleebla 12:03, 07 lis 2014

as226 napisał(a)
No Kochana piękne zmiany, jest elegańciarsko, wszystko idealnie dopasowane. Dynia super, masz cierpliwość Gorąco pozdrawiam w ten ciepły jesienny dzionek

O jak Ciebie dawno w moich progach nie było
Witam witam i dziękuję za komplemenciory
Buziaki
bleebla 12:12, 07 lis 2014

W ogrodzie dawno nic nie robiłam. Nie ma co. Czekam już na wiosnę, tulipany i czosnki. Powoli myślę o dekoracjach na święta, a na razie jesiennie..
aage 13:02, 07 lis 2014

W mojej głowie też kłębią się już pomysły na świąteczne dekoracje
Jagodaa 13:57, 07 lis 2014

bleebla napisał(a)

Miło gościć prekursora dyniowych wykrawanek w swoich skromnych progach Cóż za zaszczyt

Dobrze, że w szafie już poukładałaś
Czytałam, że ciężki piątek przed Tobą. Na szczęście już tylko połowa, a potem cudowna sobota

Cięższy się okazał, niż się spodziewałam , ale mam nadzieję na szybkie opuszczenie biura .

Miłego weekendu!