Tak. Ciepełko tam cały czas bucha.
Jagodoo, słońca nie było jak robiłam foty. Raczej pomarańczowa ściana robiła złudzenie U nas też słońce strajkuje. W nawiasie jeszcze napiszę ( nie cierpię tego koloru )
Wpadłam się przywitać po dłuższej przerwie zaległości ciężko będzie nadrobić, szczególnie przy mojej kolejnej małej ogrodniczce ja teraz jestem z tematem szczepień na bieżąco więc rozumiem Twoją sytuację. Starszą córkę zaszczepiłam na ospę i to w ostatniej chwili, po kilku tygodniach był wysyp w przedszkolu. Przy młodszej juz jestem mądrzejsza pozdrowionka P.S. Werbenę masz zajefajną, ja dwa razy wysiewałam ze skutkiem żadnym, chyba nie mam do niej ręki
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś na forum. Oczy wielkie zrobiłam jak zobaczyłam Twój wpis!
Nadrabiać nie ma co. Wystarczy kilka ostatnich zdjęć i wszytko widać jak na dłoni Plusy nadrabiania zaległości w małym ogródku
Gratuluję córeczki !
Jutro w ogrodzie botanicznym od 11 do 16 będzie impreza z myślą o najmłodszych " Ogród dzieciom"
Będzie zabawa i edukacja w jednym. Konkursy dla dzieci,malowanie kredami po betonie, sadzenie roślin, rozpoznawanie owoców i warzyw, gry planszowe, pokazy taneczne, kącik bajek ogrodniczych, a także kiermasz."