Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

bleebla 13:30, 28 maj 2015

Jagodaa napisał(a)
Biegun ciepła! U mnie zeszłoroczna werbena ma jakieś max 10cm. Masz ją pod południową ścianą? I jaka słoneczna fotka, ja słońca nie widziałam chyba z tydzień .
:-*

Tak. Ciepełko tam cały czas bucha.
Jagodoo, słońca nie było jak robiłam foty. Raczej pomarańczowa ściana robiła złudzenie U nas też słońce strajkuje. W nawiasie jeszcze napiszę ( nie cierpię tego koloru )
Agawita 11:39, 29 maj 2015

Wpadłam się przywitać po dłuższej przerwie zaległości ciężko będzie nadrobić, szczególnie przy mojej kolejnej małej ogrodniczce ja teraz jestem z tematem szczepień na bieżąco więc rozumiem Twoją sytuację. Starszą córkę zaszczepiłam na ospę i to w ostatniej chwili, po kilku tygodniach był wysyp w przedszkolu. Przy młodszej juz jestem mądrzejsza pozdrowionka P.S. Werbenę masz zajefajną, ja dwa razy wysiewałam ze skutkiem żadnym, chyba nie mam do niej ręki
bleebla 12:43, 29 maj 2015

Agawita napisał(a)
Wpadłam się przywitać po dłuższej przerwie zaległości ciężko będzie nadrobić, szczególnie przy mojej kolejnej małej ogrodniczce ja teraz jestem z tematem szczepień na bieżąco więc rozumiem Twoją sytuację. Starszą córkę zaszczepiłam na ospę i to w ostatniej chwili, po kilku tygodniach był wysyp w przedszkolu. Przy młodszej juz jestem mądrzejsza pozdrowionka P.S. Werbenę masz zajefajną, ja dwa razy wysiewałam ze skutkiem żadnym, chyba nie mam do niej ręki

Nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś na forum. Oczy wielkie zrobiłam jak zobaczyłam Twój wpis!
Nadrabiać nie ma co. Wystarczy kilka ostatnich zdjęć i wszytko widać jak na dłoni Plusy nadrabiania zaległości w małym ogródku
Gratuluję córeczki !
Agawita 12:53, 29 maj 2015

A dziękuje dziękuje obiad mam gotowy to śmigam po necie póki Smerfetka śpi dziś wreszcie wyszło słoneczko więc spanie w ogrodzie ma zamówione
bleebla 13:34, 29 maj 2015

Agawita napisał(a)
A dziękuje dziękuje obiad mam gotowy to śmigam po necie póki Smerfetka śpi dziś wreszcie wyszło słoneczko więc spanie w ogrodzie ma zamówione

Haa, to tak jak u mnie. Tylko mała śpi w pokoju, bo placyk za płotem mamy i robotnicy budynek obok naprawiają
bleebla 13:35, 29 maj 2015

Tak sobie przypomniałam przy okazji smerfów.

-Mamo, pobawimy się w smerfy?
-Ok
-Kim chcesz być?
-Zgrywusem
-Nie... Ty będziesz Farmerem
Agawita 14:14, 29 maj 2015

Hehe dobre
Juzia 21:30, 29 maj 2015

Farmerem...hehehe
bleebla 19:47, 30 maj 2015

Jutro w ogrodzie botanicznym od 11 do 16 będzie impreza z myślą o najmłodszych " Ogród dzieciom"
Będzie zabawa i edukacja w jednym. Konkursy dla dzieci,malowanie kredami po betonie, sadzenie roślin, rozpoznawanie owoców i warzyw, gry planszowe, pokazy taneczne, kącik bajek ogrodniczych, a także kiermasz."
Kuba 20:53, 30 maj 2015

bleebla napisał(a)
a także kiermasz."

czyli pod pretekstem zabawy dla dzieci można jakieś zakupy uskutecznić