Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

aleksandra_g 22:10, 09 lip 2016

ojej jak ja dawno u Ciebie nie byłam fajnie jest! i miło ze strony guzikowca, że uraczył Cię kwieciem nasz połamany pare razy bo był biedny posadzony w miejscu gdzie szopę stawiali i go sponiewierali, ale już przesadzony w docelowe, może odbije? zobaczymy
stychaz 22:21, 09 lip 2016

bleebla napisał(a)

Gdyby nie miały tch kolców było by o wiele fajniejsze W zasadzie to ją posadziłam w tym miejscu specjalnie dla złodziei

Ale mam ważną wiadomość. Jasmina ma pąka

Foch normalnie Jeśli chcesz bez kolców (praktycznie), to polecam Burgundy Iceberg lub Jude the Obscure. Kompletnie inne ale chyba nawet ta druga mi bardziej do Twojego ogrodu pasuje, no i obłędnie, pachnie owocami (przynajmniej ja mam takie skojarzenia. Co do opuchlaków, spróbuj z nicieniami - lałam w zeszłym roku i nie widzę ich, tzn. specjalnie ich wieczorem z latarką nie szukam (tak jak kiedyś) ale wygryzień na winobluszczu nie mam. W zeszłym roku z liści miałam koronkowe wycinanki. Przesyłam buziaki
mikipiki 00:54, 16 lip 2016

Fantastyczny ogród. Wchodzę na ogrodowisko, przeglądam wasze ogrody i gdy wydaje mi sie że wiem co chce znajduje taką perełkę, która nijak ma sie do mojego planu Bardzo ładnie urządzony. Czy mogę podpytać o wielkość tarasu ? ( nie mogłam znaleźć na forum ). Przyznam sie że nie wiem jaki powinien buc optymalny rozmiar. Będę stale zaglądać żeby nacieszyć oczy
nicol21 19:06, 24 lip 2016

hey, hej, co u Pani słychać? tarasujesz się tylko?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
bleebla 12:27, 08 sie 2016

aleksandra_g napisał(a)
ojej jak ja dawno u Ciebie nie byłam fajnie jest! i miło ze strony guzikowca, że uraczył Cię kwieciem nasz połamany pare razy bo był biedny posadzony w miejscu gdzie szopę stawiali i go sponiewierali, ale już przesadzony w docelowe, może odbije? zobaczymy

Uraczył kwiweciem, podczas mojej nieobecności No nic kiedyś zobaczę ta małą piłeczkę pingpongową
Guzikowce silne są, na pewno odbije
bleebla 12:30, 08 sie 2016

stychaz napisał(a)

Foch normalnie Jeśli chcesz bez kolców (praktycznie), to polecam Burgundy Iceberg lub Jude the Obscure. Kompletnie inne ale chyba nawet ta druga mi bardziej do Twojego ogrodu pasuje, no i obłędnie, pachnie owocami (przynajmniej ja mam takie skojarzenia. Co do opuchlaków, spróbuj z nicieniami - lałam w zeszłym roku i nie widzę ich, tzn. specjalnie ich wieczorem z latarką nie szukam (tak jak kiedyś) ale wygryzień na winobluszczu nie mam. W zeszłym roku z liści miałam koronkowe wycinanki. Przesyłam buziaki

Opuchlaków od groma. Natrętne włażą do domu. Jeszcze tyle ich nie było Raczej nicienie pójdą w ruch.
Róży na razie żadnej nie planuję
bleebla 12:47, 08 sie 2016

mikipiki napisał(a)
Fantastyczny ogród. Wchodzę na ogrodowisko, przeglądam wasze ogrody i gdy wydaje mi sie że wiem co chce znajduje taką perełkę, która nijak ma sie do mojego planu Bardzo ładnie urządzony. Czy mogę podpytać o wielkość tarasu ? ( nie mogłam znaleźć na forum ). Przyznam sie że nie wiem jaki powinien buc optymalny rozmiar. Będę stale zaglądać żeby nacieszyć oczy

Danusia radzi, żeby zrobić test z meblami przed budową tarasu. Tzn. rozstawić meble, a taras zbudować tak, żeby te meble można było obejść dookoła.
Moje deski mają 4 albo 4,2 m już nie pamiętam dokładnie

Dziękuję bardzo za pochwały. Miło było przeczytać
bleebla 12:48, 08 sie 2016

nicol21 napisał(a)
hey, hej, co u Pani słychać? tarasujesz się tylko?

Tarasing pełną gębą POstaram się zrobić jakieś fotki niedługo
stychaz 21:13, 08 sie 2016

bleebla napisał(a)

Opuchlaków od groma. Natrętne włażą do domu. Jeszcze tyle ich nie było Raczej nicienie pójdą w ruch.
Róży na razie żadnej nie planuję

Lej, nie żałuj tym robalom. Jak dobrze doczytałam, to w środę się widzimy

bleebla 21:28, 08 sie 2016

stychaz napisał(a)

Lej, nie żałuj tym robalom. Jak dobrze doczytałam, to w środę się widzimy

Jeszcze nie jestem pewna, ale się postaram