Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

Jagodaa 10:01, 08 maj 2014

Aga, po czym tak szybko poznałaś, że Mospilan zadziałał? Sprawdzę u siebie. Na róży mszyce opadły, ale na bukszpanach praktycznie nie było ich widać mimo skręconych listków... no i nie wiem, czy są dalej, czy nie .
bleebla 10:54, 08 maj 2014

Jagodaa napisał(a)
Aga, po czym tak szybko poznałaś, że Mospilan zadziałał? Sprawdzę u siebie. Na róży mszyce opadły, ale na bukszpanach praktycznie nie było ich widać mimo skręconych listków... no i nie wiem, czy są dalej, czy nie .

Jadódkoo zobacz to zdjęcie

Prawie wszystkie krzaczki tak wyglądały. Za późno je zobaczyłam, potem była brzydka pogoda i nie mogłam zrobić oprysku. Już na następny dzień po jego wykonaniu nic nie było.
Za rok jak nic promanalem działam zapobiegawczo.

Nic się nie martw na pewno zadziałał.
stychaz 22:01, 08 maj 2014

Ja działałam Promanalem zapobiegawczo i kicha tez mam to badziewie. Dwa dnia temu Mospilan poszedł w ruch. Za kilka dnia powtórzę.
Pocieszające jest jednak to, że te zniekształcone listki się przycina i nie widać potem śladu

Macham
bleebla 22:04, 08 maj 2014

stychaz napisał(a)
Ja działałam Promanalem zapobiegawczo i kicha tez mam to badziewie. Dwa dnia temu Mospilan poszedł w ruch. Za kilka dnia powtórzę.
Pocieszające jest jednak to, że te zniekształcone listki się przycina i nie widać potem śladu

Macham

Justyś a to trzeba powtórzyć?
W sumie to tyle tego proszku jest, że mogę pryskać raz w tyg przez 2 lata
stychaz 22:30, 08 maj 2014

Mi nie opadły wszystkie robale, więc będę powtarzać za 7 dni od pierwszego oprysku.
bleebla 22:44, 08 maj 2014

stychaz napisał(a)
Mi nie opadły wszystkie robale, więc będę powtarzać za 7 dni od pierwszego oprysku.

Acha... myślałam, że czegoś nie doczytałam na ulotce
Tusiala 09:02, 09 maj 2014

bleebla napisał(a)

Mebelki powoli zwożone. Na rezie tylko 2 części, wiec nie ma co pokazywać. W ten weekend muszą być wszystkie bo nie wytrzymam

Też już nie wytrzymuję
Ciski superzaste
gierczusia 15:11, 10 maj 2014

stychaz napisał(a)

Macham

Ja powiem tak

Przez lata pryskałam promalnalem wiciekorzewa i nigdy nie było ani jednej mszycy.. Ani jednej .. W tym roku nie pryskałam po raz pierwszy i już mam te czorty .... Wprawdzie po jednej akcji owadofosem odeszły do krainy wiecznych łowów , ale te brzydkie liściory jeszcze są bo nie oberwałam i dziłają mi na nerwy .. W przyszłym roku promanal musi byc

Ściskam
gierczusia 15:13, 10 maj 2014

Agusia .. Weż proszę w profilu napisz mniej więcej gdzie w przybliżeniu mieszkasz ... Bo już fffszytko mi siem pomięszało ...
Kamajla 13:54, 12 maj 2014

Cześć Aga, fajna ta Twoja Eleczka wiklinowe kule w bukszpanie mi siem podobają też takie w necie oglądałam i zapisałam sobie namiary na zaś... pozdrawiam!