paniprzyroda
07:47, 16 cze 2016
Z braku czasu staram sie chociaż w swoim wątku nie mieć zaległości, ale jeszcze chwila i będę u Was odwiedzać
Bogdziu, te floksy rosną u mnie już trzeci sezon i zawsze kwitną tak wcześnie. Kupiłam je albo na ryneczku u nas albo w Skierniewicach, bez nazwy.
Kasya, no floksy, moze trzeba poszukać w wolnej chwili nazwy
postaram się im zrobić fotkę
Gabrielu, wpadłaś na O jak przeciąg
Czekam na Twoje róże, bo moje jeszcze dwa, trzy lata i dopiero pokażą swoje piękno, oczywiście, jeśli wcześniej nie wymarzną itp
Ta zima nie była dobra dla róż u mnie. I znowu widzę, że przynajmniej cztery są do przesadzenia
Tabliczki też mi się podobają, a Twoje z łupka będę zapewne odjazdowe, widziałam chyba u Pszczółki i Kondzia

Pisałam powyżej, że to floksy, na dodatek kwitną całe lato, a jak nie floksy to co to jest? W ubiegłym roku również kwitły już razem z Parky.
Ascot w pąkach, zapowiadane upały na bank go przypalą
róża "Karoliny"
i moja znora o tej porze
Pastella zagłuszona i nie wiem, co ruszyć, róże czy lawendę, dziś nie zdążę, ale jutro musze wykosić lawendę

Bogdziu, te floksy rosną u mnie już trzeci sezon i zawsze kwitną tak wcześnie. Kupiłam je albo na ryneczku u nas albo w Skierniewicach, bez nazwy.
Kasya, no floksy, moze trzeba poszukać w wolnej chwili nazwy

Gabrielu, wpadłaś na O jak przeciąg

Tabliczki też mi się podobają, a Twoje z łupka będę zapewne odjazdowe, widziałam chyba u Pszczółki i Kondzia

Pisałam powyżej, że to floksy, na dodatek kwitną całe lato, a jak nie floksy to co to jest? W ubiegłym roku również kwitły już razem z Parky.
Ascot w pąkach, zapowiadane upały na bank go przypalą
róża "Karoliny"
i moja znora o tej porze
Pastella zagłuszona i nie wiem, co ruszyć, róże czy lawendę, dziś nie zdążę, ale jutro musze wykosić lawendę