Surowy minimalizm nie pasuje tutaj, poza tym za bardzo lubie stare, przedmioty z duszą, kute elementy i niektóre romantyczne roślinki... więc jakoś to wszystko muszę spasować
Ten link z oczkiem wodnym, nie do końca oczywiście ma być taki jak tam, to tylko zarys, kształtu, a oprawić bym chciała w kostkach granitowych
No, no nadajemy na podobnych falach czytasz w moich myślach
Właśnie pisałam o wąskich drzewach, ale chciałam je pociągnąś na całości, żeby nie było różnicy między ścianą a pergolę. Tylko jaki drzewa oprócz grabów mogą być!!!???
Na dole też myślałam albo o kostkach z bukszpanu, ale tam jest trochę za wąsko, albo jakoś inaczej bukszpan z trawami.
A dokładnie, tak jak napisałaś, czyli drzewa kolumnowe, kulki i miskanty, trawy chciałam zrobić po przeciwnej stronie, gdzie jest czerowony murek. Tylko czy drzewa kolumnowe dobrze będą wyglądały przy tyn wielkim świerku???
No i zastanawiam się, czy posadziś na pergoli i ścianie bluszcz (ten winobluszcz przesadzis za szopę, szybko ją zarośnie ). Chciałabym stworzyć tu jednolitą zieloną ścianę, bez odróżniania pergoli i muru. a dopiero przed wąskie drzewa i reszta.