Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od ogrodu do łąki i stawu

Od ogrodu do łąki i stawu

dominika_rew 22:59, 31 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Czekamy i lubimy zmiany

ja już się ich nie mogę doczekać..
no dobra, to czas pokazać TO miejsce wiosennej (mam nadzieję) metamorfozy
dominika_rew 23:04, 31 sty 2014

tusiawka napisał(a)
Dopisuje się do fioletowego klubu, u mnie ulubiony razem z białym i różowym.

no ja nie mogę..najbardziej lubię też dokładnie te kolorki super, będę zerkać co tam robisz u siebie!
dominika_rew 00:49, 01 lut 2014

Oto miejsce, w którym niedługo ma powstać altana
Nie miałam żadnych zdjęć tego miejsca (chyba wiadomo dlaczego), robiłam je kilka dni temu, żeby chociaż ogólnie pokazać o co chodzi.
Powtykane w ziemię kołki przedstawiają mniej więcej kształt i rozmiar altany... ale chyba i tak nie jest to zbyt czytelne i będę musiała narysować rzut z góry.
Oczywiście cały ten bałaganik "przechowalnikowy" zniknie i mam nadzieję, że jak tylko zaczniemy budowę altany, to będzie można zaplanować obasadzenie jej
no i to by było na tyle z tych tajemniczych planów..
Poniżej TO miejsce z 3 ujęć

iwonaal 09:39, 01 lut 2014

To taki sympatyczny bałagan
dominika_rew 10:38, 01 lut 2014

Gdzieś musiało się znaleźć miejsce na ukorzenianie setek bukszpanów, berberysów i innych roślinek, ale teraz musimy już doprowadzić to do porządku, bo to jest na środku ogrodu

już się nie mogę doczekać obsadzania tego miejsca, ale trzeba jeszcze troszkę poczekać aż budowa ruszy
Milka 11:53, 01 lut 2014

Ja tam nie widzę bałaganu, tylko ciekawe miejsce, gdzie powstanie coś extra, ale będzie zmiana, zapowiada się bardzo ciekawie
pytałaś Sebka o twoją trawę, moim zdaniem ,masz tę
carex Everest
elzbieta_g 13:51, 01 lut 2014

Dominiko, po pierwsze ja tu żadnego bałaganu nie widzę pomimo, że do kompa zakładam paczałki po drugie - ładne zawsze zaczyna się od brzydkiego po trzecie- przechowalnik w ogrodzie bardzo ważny
BarbaraM 15:47, 01 lut 2014

Wpadłam do Twojego ogrodu i nie mogę się napatrzeć.
Widać że masz poczucie estetyki.
Podobają mi sie zestawienia roślin - śliczne.
Agania 15:57, 01 lut 2014

dominika_rew napisał(a)
Oto miejsce, w którym niedługo ma powstać altana
Nie miałam żadnych zdjęć tego miejsca (chyba wiadomo dlaczego), robiłam je kilka dni temu, żeby chociaż ogólnie pokazać o co chodzi.
Powtykane w ziemię kołki przedstawiają mniej więcej kształt i rozmiar altany... ale chyba i tak nie jest to zbyt czytelne i będę musiała narysować rzut z góry.
Oczywiście cały ten bałaganik "przechowalnikowy" zniknie i mam nadzieję, że jak tylko zaczniemy budowę altany, to będzie można zaplanować obasadzenie jej
no i to by było na tyle z tych tajemniczych planów..

Dominika, masz piękną przestrzeń do zagospodarowania, tylko się cieszyć, tym bardziej, że jak piszesz altana w planach..............i to jest najważniesze, bo przyszłym roku powstanie

Ja u siebie bardziej w domu planuję i niż w ogrodzie, ale jedziemy do Pisarzowic po roślinki i się poznać
dominika_rew 16:29, 01 lut 2014

Agania napisał(a)

Dominika, masz piękną przestrzeń do zagospodarowania, tylko się cieszyć, tym bardziej, że jak piszesz altana w planach..............i to jest najważniesze, bo przyszłym roku powstanie

Ja u siebie bardziej w domu planuję i niż w ogrodzie, ale jedziemy do Pisarzowic po roślinki i się poznać

Agatko jak ja bym chciała pojechać do Pisarzowic i po roślinki i poznać Was.. ale nie wiem czy uda się to zrealizować, ale myślę o tym. Mam jednak nadzieję, że na Gardenii się zobaczymy, bo ja na pewno będę

Altana w bardzo niedalekich planach mam nadzieję będę zdawała relacje na żywo jak tylko coś zacznie się dziać