Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

AgataBC 15:16, 27 lis 2015

Dorota123 napisał(a)
AGATKO dziękuję za opis Jasminy kupiłam ją bo u kogoś na O zauroczyła mnie i jakoś nie mogłam z niej zrezygnować. Piszesz, że ładnie pachnie - lubię takie. Wiadomo nie spodziewam się, że w przyszłym roku da popis, ale za dwa lata na pewno będzie mnie cieszyć.
Miło mi, że zainteresował Cię mój ogródek, ale on taki zwyczajny, wiejski, cały mój misz-masz.

Z Jasminy będziesz bardzo zadowolona. Gdybyś chciała obejrzeć to tutaj u siebie wstawiłam etapy jej rozwoju.
Ona pachnie tak jak żadna róża.. zupełnie inny zapach.

Twój ogród bardzo mi się podoba i to jak go ujmujesz na zdjęciach, jesteś bardzo kreatywna i można inspirować się Twoimi pomysłami.

Dorota123 17:26, 29 lis 2015

MILKA, IWK4 cieszę się, że Wam się podobają moje dekoracje.
Dorota123 19:39, 29 lis 2015

AGACIA dziękuję za zdjęcia Jasminy, mam nadzieję, że moja będzie równie szybko rosła jak Twoja.
Pomysłów u mnie dużo, kłębią mi się w głowie i mętlik mi robią. Dziś wzięłam białą farbę w spraju i poszłam pomalować w ogródku jeden kwiat hortensji, jestem przekonana, że przyda się do stroika świątecznego.
MUZA 16:34, 30 lis 2015

Witaj Dorotko podczytuje Twój wątek i podziwiam piękny ogród i niesamowicie pomysłowe ozdoby
Dorota123 18:19, 30 lis 2015

Witam Cię Agnieszko w moim wątku, jest mi bardzo miło, że zaglądasz do mnie.
Justyna 22:25, 30 lis 2015

Witaj Doroto
Ale zdolna rodzina! Twoje dekoracje są urocze, szczególnie spodobał mi się pomysł na wiszące szyszeczki. Proste i urocze.
Jestem też pod wrażeniem metaloplastyki. Istnieje możliwość złożenia oferty zamówienia u Twojego utalentowanego bratanka? Marzy mi się poidełko dla ptasząt zainspirowane wzorem z CHFS.
Serdecznie
Dorota123 17:15, 01 gru 2015

Justyna napisał(a)
Witaj Doroto
Ale zdolna rodzina! Twoje dekoracje są urocze, szczególnie spodobał mi się pomysł na wiszące szyszeczki. Proste i urocze.
Jestem też pod wrażeniem metaloplastyki. Istnieje możliwość złożenia oferty zamówienia u Twojego utalentowanego bratanka? Marzy mi się poidełko dla ptasząt zainspirowane wzorem z CHFS.
Serdecznie

Dziękuję za miłe słowa.
Bratanek robi różne rzeczy również na zamówienie.
Janina 08:27, 02 gru 2015

Jasminę posadziłam tej jesieni i mam nadzieję że będzie dobrze rosła Dekoracje piękne, zdoliacha z Ciebie a podpórki do roślin też mi się podobają.
Dorota123 13:39, 02 gru 2015

Janino, no to będziemy czekać na efekty Jasminy i nie tylko. Ja zamówiłam sporo róż, ciekawe, czy będą zgodne z zamówieniem, bo to też wielka loteria. Za miłe słowa dziękuję.
Nallar 14:24, 02 gru 2015

Pozdrowionka przesyłam i dziękuję za pochwały.
Twoje róże z pewnością pięknie zakwitną i będą zdobić ogród, a my będziemy je podziwiać na zdjęciach.