Zdjęcie glicyni białej. Kupiłam ją kilka lat temu na dzień matki, drugą kupiłam dla siebie , ale u mnie nie ma co focić, taka mizerota za to ta w tym roku pokazała co potrafi Następne zdjecie zrobione wieczorową porą z okna, bardzo lubię mgły pojawiające się w oddali.
Ale piękna ta glicynia Moja co prawda kwitnie ale kwiaty trudno dojrzeć pomiedzy liśćmi no i na pewno nie są takie długie. Ale cieszę sie że w ogóle kwitnie bo ostatnio kwitła z 5 lat temu.
Witaj moja imienniczko Wreszcie dzisiaj weszłam na ogrodowisko i znowu mam zaległości. Miałam malowanie dużego pokoju i tak jakoś nie było czasu, żeby tutaj zajrzeć. Pogoda też nie specjalna, padało i wiało. Wczoraj miałam zamiar oblecieć szkółki, no ale przy takiej pogodzie to się nie chciało
Pozdrawiam i dużo słoneczka życzę
W tym roku było spokojniej, wszystkie służby ratownicze postawione były w stan gotowości. Najgorszy i najbardziej zagrożony odcinek był w Koćmierzowie, tam 2 km wału są nie wyremontowane. Trwa spór 2 województw kto za to ma zapłacić. W niektórych miejscach przeciekały wały, ale zostało to opanowane.
Mnie jako tako zalanie nie grozi, ale przez wieś w piątek nie dało się samochodem osobowym przejechać, było oberwanie chmury i woda z pól spływała do rowów, które i tak były już pełne.