Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 21:48, 21 gru 2017

AgataM napisał(a)
Dajesz mi do myślenia......Tylko mój aparat takich zdjęć nie robi jak Twój. Aż się rozmarzyłam.
**
**

Może Ty nie znasz możliwości swojego aparatu i tylko szukasz wymówki . W razie czego w miare moich możliwości chętnie pomogę.
Dorota123 22:00, 21 gru 2017

AGATKO dziękuję i cieszę się, że Tobie podobają się moje dekoracje, poczekam do soboty, aż skończysz swoje, bo w tym roku coś z opóźnieniem działasz.

HANIU na ostatnich zdjęciach pokazałam piękny ogródek mojej bratowej, robi równie piękne dekoracje, jak nasadzenia w ogródku.

SYLWIO ja już drugi rok ją namawiam, a ona ciągle twierdzi, że daleko jej do doskonałości. Tłumaczę jej, że tu nie szukamy doskonałych ogrodów tu pokazujemy to co kochamy i robimy z pasją.

ANIU wcześnie zaczęłam robić dekoracje. Już się doczekać nie mogłam, a że ja jestem chyba jedyną osobą na tym forum, która ma dużo czasu to robiłam bez opamiętania. Za miłe słowa dziękuję.

Piernikowe domki zostaną rozdane wśród rodziny jako upominki świąteczne i zmniejszy się ilość dekoracji w domu.
AgataM 22:13, 21 gru 2017

Dorotko,wiesz że z czasem u mnie jest krucho. Ale obiecuję że do soboty coś wymyślę. Nie będzie to tak piękne i dopieszczone jak u Ciebie,ale postaram się.
Dorota123 22:39, 21 gru 2017

AgataM napisał(a)
Dorotko,wiesz że z czasem u mnie jest krucho. Ale obiecuję że do soboty coś wymyślę. Nie będzie to tak piękne i dopieszczone jak u Ciebie,ale postaram się.
Już ja wiem, że będzie z dużym rozmachem , jak zawsze.
AgataM 22:53, 21 gru 2017

Anioły skrzydła zgubiły. Będzie cienko.
AgataM 19:18, 26 gru 2017

Dorotka, a gdzie Ty się podziewasz? Odezwij sie
Dorota123 16:43, 27 gru 2017

AgataM napisał(a)
Dorotka, a gdzie Ty się podziewasz? Odezwij sie
Jestem trochę świętowałam chyba jak większość.

Dziś pokażę czym obdarowywałam osoby, które odwiedzałam podczas świąt. Piernikowe chatki też w większości zmieniły swoich właścicieli. Porozdawałam je.
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich zaglądających.

yolka 19:15, 27 gru 2017

czerwień dodaje energii, super te wiszące szyszki. Zainspirowana Twoimi wazonami ozdobiłam podobnie jeden
Dorota123 19:54, 27 gru 2017

yolka napisał(a)
czerwień dodaje energii, super te wiszące szyszki. Zainspirowana Twoimi wazonami ozdobiłam podobnie jeden
Bardzo mi miło idę do Ciebie zobaczyć.
AgataM 21:18, 27 gru 2017

Hej Dorotko! Jak zwykle urzekasz nas pięknymi dekoracjami. Taki prezent jest więcej wart niż kupiony w sklepie, bo wykonałaś go sama i włożyłaś ogrom serca. A że masz niesamowity talent to podwaja jego wartość.
P.S. Zauważyłam u Ciebie ogromną ilość oglądających. Tylko dlaczego nie pozostawiają Ci żadnej informacji że Tu byli? Przecież byłoby Ci bardzo miło. Wystarczy wrzucić uśmiech, tak niewiele a sprawi to przyjemność. To tak jakby zawitał do Ciecie gość. A przecież mamy okres świąteczny. Jestem tu nowa i może nie znam realii Ogrodowiska?