Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

malgorzata_s... 22:28, 18 gru 2017

Kaska napisał(a)
Dorotko masz niesamowity talent.Twoje dekoracje zachwycają.
Powinnaś wystąpić ze swoim ogrodem i talentem florystycznym w programie "Maja w ogrodzie" czy "Rok w ogrodzie".Takie cuda powinni wszyscy zobaczyć,nie tylko my tutaj na forum

Popieram Zgłaszaj się kochana
Anabell 00:38, 19 gru 2017

Dorota zaglądam i podziwiam, inspirujesz nas.

Wiesz ja mam takie same myśli czy nie przesadzam, co myślą znajomi, ale grzecznościowo nie powiedzą co w duchu myślą.

Ważne, że cieszy nas

Choinka śliczna ale nie tylko, wszystkie dekoracje ogrodowe bomba.

też od zawsze miałam własne wyhodowane choinki, ciągle dosadzam nowe maleńkie.
W tym roku synowi dałam olbrzymią choinkę, formuję ją przez okres wzrostu.

ja jestem tradycyjna lubię kolorowo.
Trzy lata wcześniej kupiłam cały wystrój choinkowy różowy. już mi się znudził.

zachwycaj nas dalej fotkami.
Pszczelarnia 10:05, 19 gru 2017

Dorota123 napisał(a)
Miło mi, że do mnie zajrzałaś właścicielko pięknego ogrodu i równie pięknych krajobrazów.

CZY ktoś domyśla się, że te choinki są zrobione jako ocieplacz dla rosnących tam róż??????

O mamuniu! Jak z bajki. Zaglądam chciwie! Widać, że są Święta w domu i ogrodzie. I ta biel!
Pszczelarnia 10:07, 19 gru 2017

Dorota123 napisał(a)
Odwzajemniam uśmiech i zapraszam zęściej.

Ja na wianku z mchu ułożyłam "dziką różę" (rosa glauca) i jabłuszka rajskie. Róża już zjedzona doszczętnie. Czy Twoje czerwone kuleczki to też róża?

Piękny wianek.
AgnieszkaW 10:08, 19 gru 2017

Dorotko, dziękuję za instrukcję choinki na róży. Choinkę masz cuuudną
anabuko1 11:50, 19 gru 2017

Wieniec w ogrodzie bardzo mi się podoba.
A i choinka śliczna i różne ozdoby.
A ja jeszcze nie mam nawet w domu choinki.
ryska 14:28, 19 gru 2017

Piękna choinka i ozdoby.
Bardzo fajny pomysł masz z obatulaniem róż. I róże zadowolone i zimozielonych w ogrodzie nagle więcej
Miłego czasu przedświątecznego życzę.
Dorota123 16:17, 19 gru 2017

PANIPRZYRODA miło, że do mnie zajrzałaś czasu w tym roku miałam dużo to wymyślałam bez umiaru. Jeśli kogokolwiek zainspirowałam to bardzo mnie to cieszy. Ty też zawsze rzucasz jakąś fajną inspirację, zaraz wpadnę do Ciebie zobaczyć Twoje przygotowania do świąt.

KASKA ale wymyśliłaś, ja tak robię na własny użytek. Już same odwiedziny Was z Ogrodowiska bardzo mnie cieszą, a jak za tym są jeszcze wpisy to ja już jestem uszczęśliwiona. Ja nie mam żadnego kursu florystycznego, (chociaż na pewno by mi się spodobał)tyle co sama wymyślę, czasem gdzieś coś podpatrzę. A propo podpatrywania, jak tylko kupię listewki o wymiarach 15 mm zacznę sama robić lampiony drewniane. Co z tego wyjdzie zobaczymy. Za miłe słowa bardzo dziękuję.
Dorota123 16:24, 19 gru 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Popieram Zgłaszaj się kochana
Dziękuję Małgosiu chyba nie jestem na to gotowa, nawet nie wiedziałabym jak się za to zabrać. Po za tym bałabym się odbioru szerokiego grona. Na wsi by powiedzieli, że mi się w głowie poprzewracało. Mieszkam na uboczu i raczej nie wyróżniam się niczym, mało kto wie, że u mnie jest tyle dekoracji świątecznych. Pozdrawiam
Dorota123 16:47, 19 gru 2017

ANABELL cieszę się , że mogę kogoś zainspirować, gdyby ktoś potrzebował jakichś wskazówek to chętnie je przekażę. Ja czasowa na razie jestem i chyba tak zostanie, bo jakoś nie mogę całkiem dojść do siebie na tyle, żeby wrócić do pracy. Mam jedną koleżankę z pracy (Tereska piszę o Tobie ) która bez ogródek zawsze mi powie "za dużo wszystkiego, nie wiadomo na co patrzeć, nie można mieć wszystkiego" A ja jej udowadniam, że można mieć wszystko. Rzeczywiście cieszy mnie ten mój misz masz w ogródku. Nadmiarem dekoracji też się nie przejmuję.

PSZCZELARNIA cieszę się bardzo, że i Tobie spodobały się moje dekoracje. Rzeczywiście te czerwone kuleczki na wianku poobcinałam z pnącej róży, nazwy nie znam.

JURAJSKI OGRÓD, ANABUKO, RYSKA dziękuję

Życzę wszystkim zaglądającym wesołych świąt.